Meny

Bästa VPN för Kanada just nu!

Om du semestrar eller kanske till och med bor permanent i Kanada är det en bra idé att skaffa en VPN-tjänst. I den här artikeln ger vi dig konkreta tips på vilka VPN-tjänster som passar bäst i Kanada, och vi berättar även varför det är en bra idé att skaffa en VPN i Kanada.

Cyberghost är den bästa VPN-tjänsten för Kanada!

Cyberghost small logo 250

CyberghostMest VPN för pengarna!

4 gratismånader för nya kunder
Från
€ 2,03
9.9
Så tycker vi
Specifikationer
Cyberghost ger dig mest VPN för pengarna. Just nu inkluderas även 3 månader gratis via samtliga länkar på VPNBasen.
Recension
  4 gratismånader för nya kunder
  Värdens största servernätverk
  Världens snabbaste servernätverk
  Sparar inga känsliga loggar
  Låser upp Netflix i 15 regioner
  Program på svenska
  Säker webbläsare inkluderas
  Annonsblockerare inkluderas
  Ingenting
Pris från
€2,03 (ca. 23 kr) per månad
Fungerar med
Windows, Mac, iOS, Android och Linux
Antal samtidiga enheter
7
Anonym fildelning
Tillåts
Låser upp Netflix
Ja, i över 15 regioner inkl. USA
Policy om loggar
Inga loggar sparas
VPN-protokoll
OpenVPN, WireGuard och IKEv2
Kill Switch
Ja, för alla applikationer.
Webbsida på svenska
Ja, och alla nordiska språk.
Program på svenska
Ja, och alla nordiska språk.
Betala med
Kreditkort, kontokort, PayPal eller Bitcoin
Pengarna tillbaka-garanti
45 dagar

5 anledningar att skaffa en VPN i Kanada

 1. Du kan fildela anonymt. Kanada har infört hårda regler gällande vad du får ladda ner och inte när du befinner dig i Kanada. Om du till exempel vill fildela anonymt är en VPN-tjänst ett måste, då kanadensiska upphovsrättstroll och myndigheter annars kan se vad du laddar ner. Värt att notera är att USA tycker att Kanada har för slappa upphovsrättslagar, men det stämmer inte riktigt.
 2. Du kan titta på svensk tv i Kanada. Nästan alla svenska tv-plattformar har bestämmelser som medför att de bara får visa sitt material i Sverige eller Skandinavien. HBO Nordic och SVT Play är två av dessa tjänster. Med en VPN kan du ”lura systemet” genom att koppla upp dig mot en svensk VPN-server, och därmed låsa upp alla svenska streamingplattformar och tv-kanaler.
 3. Du kan titta på kanadensisk tv i Sverige. Om du ofta besöker Sverige men trots det vill kunna titta på kanadensiska kanaler och tjänster som CBS All Access, Sportsnet och HBO Canada, då är det ett måste att skaffa en bra VPN-tjänst. Allt du behöver göra är att koppla upp dig mot en kanadensisk server, sen är tv-plattformarna upplåsta.
 4. Du slipper statlig censur. Den kanadensiska regeringen övervakar all internettrafik tillsammans med länder såsom USA och Storbritannien. När du skyddar dig med en VPN kan de inte längre övervaka dig, då din riktiga IP-adress bytts ut mot en anonym sådan.
 5. Du får ett större Netflix-utbud. Netflix erbjuder olika utbud (bibliotek) beroende på var du befinner dig. Om du tittar på Netflix i Kanada och vill kunna se svenska serier samt ha svenska undertexter, då är en VPN ett måste. Utöver det måste du använda en VPN för att låsa upp det Kanadensiska utbudet i Sverige.

Läs mer: Vad är VPN? → Allt du behöver veta listas i en komplett guide!

Så skaffar du en VPN i Kanada

 1. Skaffa ett VPN-abonnemang, förslagsvis hos Cyberghost. Vi har tjatat hårt på Cyberghost för att vi ska kunna ge dig en bra rabatt via länken. Cyberghost är dessutom den bästa VPN-tjänsten som erbjuder många kanadensiska IP-nummer.
 2. Ladda ner och installera en VPN-app för din enhet. Cyberghost erbjuder VPN-appar med i princip alla språk i världen, inklusive svenska och engelska.
 3. Koppla upp dig mot en VPN-server. Exempelvis en kanadensisk server för att kunna titta på kanadensisk tv i Sverige.
 4. Nu surfar du anonymt, och från vilket land du vill! 

Läs mer: De bästa VPN-tjänsterna för Ryssland.

5 kriterier för bästa VPN för Kanada

 1. Snabba VPN-servrar måste erbjudas. Annars kan du få låga hastigheter när du exempelvis låser upp SVT Play, med ryckig och pixlig bild som följd.
 2. Du ska kunna låsa upp alla tv-portaler. Som SVT Play, BBC iPlayer samt amerikanska, svenska och kanadensiska Netflix.
 3. VPN-företaget får inte spara känsliga loggar. För då blir du inte anonym på nätet.
 4. Det ska finnas moderna VPN-protokoll. För då får du ett bättre skydd.
 5. Kill Switch ska erbjudas för alla enheter. För då skyddas du mot dataläckor på ett effektivt sätt.

Läs mer: Vi har testat över 60 VPN-tjänster | Full lista!

De 3 bästa VPN-tjänsterna för Kanada

1. Cyberghost

Cyberghost 200x112 1

Cyberghost VPN

Du betalar €2.00 (ca. 20 kronor) per månad om du tecknar dig för 3 år, och får även ta del av 3 gratismånader. En 45 dagar lång pengarna tillbaka-garanti inkluderas alltid.
€11.99
2.00/mån
SPARA 83%
Till erbjudandet

2. Surfshark

Surfshark 200x112 1

Surfshark VPN

Du sparar 83 % och får ta del av 3 gratismånader såvida du tecknar dig för 2 år. Du betalar €2.09 (ca. 21 kronor) per månad, och en pengarna tillbaka-garanti på 30 dagar inkluderas alltid.
€10.59
2.09/mån
SPARA 80%
Till erbjudandet

3. ExpressVPN

Expressvpn 200x12 1

Express VPN

Du betalar $6.67 (ca. 55 kr) i månaden och får samtidigt ta del av tre gratismånader, som inkluderas med hjälp av denna rabattkupong. En pengarna tillbaka-garanti på 30 dagar inkluderas alltid.
$12.95
$6.67/mån
SPARA 48%
Till erbjudandet

Kanada tjur star pa grasmatta med en flagga

Svar på vanliga frågor

🆓 Kan jag använda en gratis VPN i Kanada?

Att använda en VPN som är gratis i Kanada är en dålig idé. För det första sparar VPN-tjänster som är gratis känsliga loggar, som de säljer till högstbjudande (ofta reklambolag). För det andra innehåller kostnadsfria VPN-tjänster ofta virus eller spionprogram, och för det tredje är det vanligt med databegränsningar på ca. 1 GB/mån.

Med ett tak på 1 GB/mån hinner du knappt titta en kvart på SVT Play, sen är månadens datapott förbrukad.

🚀 Vilken VPN har flest kanadensiska IP-nummer?

Som du kan läsa i vårt test av Cyberghost erbjuder de flest VPN-servrar i Kanada. Det medför att det är enkelt att hitta en snabb kanadensisk server med hjälp av Cyberghost. Främst då Cyberghost erbjuder de bästa hastigheterna över lag, oavsett land, men även då fler tillgängliga servrar ger dig bättre möjligheter att hitta en snabb server.

Kanada servrar med cyberghost

🏴‍☠️ Kan jag fildela säkert i Kanada?

Du kan inte fildela säkert i Kanada, åtminstone inte utan en VPN. Kanadas Copyright Monetization Act är nämligen benhård, och där står det uppgett att alla kanadensiska internetoperatörer måste spara din internethistorik i minst 6 månader. Detta för att upphovsrättstroll och myndigheter ska kunna ta reda på vad du gjort på nätet.

VPN for fildelning infogram for vpnbasen

🏴‍☠️ Vilken är den bästa VPN-tjänsten för fildelning i Kanada?

Cyberghost är den bästa VPN-tjänsten för fildelning i Kanada. Främst då de inte sparar några känsliga loggar som skvallrar om vad du gör på nätet, men även tack vare att de aldrig samarbetar med vare sig upphovsrättstroll eller myndigheter. Om du tecknar dig för Cyberghost får du ett perfekt skydd för fildelning.

👮 Är det lagligt att använda en VPN i Kanada?

Det är 100 % lagligt att ladda ner och använda en VPN-tjänst i Kanada. Inga lagar eller föreskrifter säger att det är olagligt att skydda sig med en VPN i Kanada, men du får förmodligen ingen medalj av staten. Detta då varken staten eller internetoperatörer kan spåra dig om du skaffar en VPN som inte sparar några loggar, som Cyberghost.

Det är även värt att säga att du inte får göra olagliga saker när du skaffar en VPN i Kanada, så använd din anonymitet på ett ansvarsfullt sätt.

😎 Vilken är den bästa VPN-tjänsten för att skydda många enheter?

Om du vill kunna skydda väldigt många enheter på en och samma gång när du befinner dig i Kanada, då är Surfshark det bästa valet. Som du kan läsa mer om i vår recension av Surfshark kan du koppla upp cirka 20 enheter på en och samma gång om du tecknar dig för dem. Det är bättre än både Cyberghost (7) och ExpressVPN (5).

Prenumerera
Notifiera mig om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

De senaste artiklarna

Mer om VPN