Fuskande Fortnite-lirare fortsätter att fuska – trots att han stämts av Epic Games

Killen ni hör i klippet ovan är en 14-årig yngling som promotar och säljer Fortnite-fusk via sin Youtubekanal. CBV, som killen kallar sig på videoplattformen, har tidigare stämts av Epic Games, som ligger bakom speltiteln. I regel blir de som fuskar avstängda så fort de blir avslöjade, medans de som säljer fusk blir stämda till rätten.

14-åringen verkar dock ta det hela med ro. I en av hans videor säger han:

“Fuck epic games. I mean, at least they can’t come after my channel anymore. I’m never gonna make another video. But if they really want to come at my neck for 100 Mil then they can just fuck their brand on their own.”

Hans advokat kör i sin tur på en ”tänk på baaarnen”-taktik, som i grund och botten går ut på att fuskaren inte ska behöva försvara sig i en annan delstat då han fortfarande är minderårig. Utöver detta tvistas det också om huruvida Fortnites användaravtal är applicerbart på minderåriga, som inte har rätt att teckna några avtal överhuvudtaget.

nexus-cheats

Numera driver fuskaren en nyöppnad webbsida vid namn Nexuscheats, där bland annat ”Wall Hacks” och ”Aim-bottar” säljs hej vilt. Ett 3-dagarspaket kostar vid skrivande stund omkring 170 kronor, medans ett livstidspaket kostar cirka 3.800 kronor. Med detta sagt lär ynglingen tjäna en hel del pengar på att sälja och marknadsföra sina fusk.

priser-för-fortnite-fusk

Detta har retat upp Epic Games ytterligare som nu har följande förhållningssätt: Grabben ska ta sig till North Carolina, där en ordentlig rättegång ska hållas. Det spelar ingen roll om pojken är minderårig eller inte. Då han har dragit fördel av våra användarvillkor ska dessa också gälla, även om han nu är under 18 år. Att vara minderårig ska inte vara någon ursäkt för att bete sig illa. Och om domstolen i North Carolina lägger ner fallet flyttar vi målet till en domstol i Illinois, där pojken bor.

Om Epic Games får gehör för sina hårda ord väntar en bevisinsamlingsfas tätt följt av en rättegång, rapporterar Torrentfreak.

Prenumerera
Notifiera mig om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer