Meny

Gary Barlow från Take That: Streama min konsert med en VPN

På fredagskvällen den 29 mars, 18.00 svensk tid, genomför Take That och den forne bandmedlemmen Robbie Williams en konsert för att samla in pengar till välgörande ändamål. Konserten livestreamas från deras hem, och visas på Youtube samt Facebook Live, men bara för personer hemmahörande i Storbritannien. Gary Barlow tycker dock att alla borde få ta del av konserten, och menar därför att hans fans bör kringgå Youtubes regionslåsning med hjälp av en VPN-tjänst.

Take Thats konsert, som kommer att sändas på Meerkat Musics Youtubekanal, väntas locka till sig en miljonpublik. Men då en stor del av fansen exkluderas har upprördheten varit stor på sociala medier, då många ansett att alla bör kunna ta del av den, i och med att det rör sig om en välgörenhetskonsert.

Efter en stunds debatterande valde många av hans fans uppmärksamma att det går att ta sig förbi regionsspärrar med hjälp av VPN-teknik, och Barlow valde snabbt att dela med sig av deras tips.

gary-barlow-twitter

Då konserten tar plats på Youtube, och anordnas av jämförelsesajten Compare the Market, kan Gary Barlow få det hett om öronen. Detta då hans råd kan bryta mot de licensvillkor som är uppsatta.

De VPN-tjänster som nämns ovan kan eventuellt låsa upp konserten, men ni bör inte ladda ner vad som helst, då många av webbläsarnas VPN-tillägg är både ineffektiva och farliga. Hola VPN är inte heller någon höjdare, då samtliga av deras användare får det tvivelaktiga nöjet att bli en del av ett jättelikt botnät. Ni bör istället jämföra mer hållbara VPN-alternativ, innan ni slår till.

Det återstår fortfarande att se huruvida Take That-fansen väljer att kringgå blockeringen eller inte. Svaret på den frågan kommer först den 29 mars.

Prenumerera
Notifiera mig om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

De senaste artiklarna

Mer om VPN