Meny

Fungerar CyberGhost med Netflix?

Det svenska Netflix-utbudet är betydligt mindre än det amerikanska. Detta då Netflix måste köpa in sina filmer och tv-serier separat till varje land. De prioriterar dessutom alltid större länder än Sverige, vilket medför att vi svenskar har ett mindre Netflix-utbud.

Detta faktum medför att det finns fler intressanta serier i Netflix USA-bibliotek, och utöver det är även Netflix filmutbud i USA cirka dubbelt så stort som i Sverige.

Ett snabbt svar för dig som har bråttom

Cyberghost låser upp Netflix i 15 regioner och kostar från cirka 20 kronor per månad. Cyberghost är ett bra val för att låsa upp Netflix då de erbjuder servrar i många länder, och därmed klarar av att låsa upp Netflix i många länder.

Testa Cyberghost nu!

Varför använda CyberGhost tillsammans med Netflix?

Det finns ett flertal VPN-företag som ger dig tillgång till Netflix i bland annat USA, men CyberGhost är ett särskilt bra alternativ.

Tips: ExpressVPN fungerar också bra tillsammans med Netflix.

5 anledningar att låsa upp Netflix med CyberGhost

  1. Servernätverket är stort. Det innebär att du kan låsa upp Netflix i många länder inklusive USA, Japan, Sverige, Norge och Danmark.
  2. Servrarna är snabba. Vilket medför att Netflix inte laggar eller fryser, oavsett vilken Netflix-region du kopplar upp dig mot.
  3. Programmen är begripliga. CyberGhost har till och med en specialfunktion där du trycker på en knapp, för att sekunden efter kunna låsa upp Netflix i en annan region.
  4. Du kan koppla upp 7 enheter samtidigt. Det innebär att du kan låsa upp Netflix via 7 enheter på en och samma gång.
  5. Snabb kundsupport som svarar direkt. Vilket är fördelaktigt om tillgången till Netflix i en annan region skulle försvinna.

Om Netflix inte längre skulle fungera tillsammans med CyberGhost, då kan du använda dig av de tips som vi uppmärksammar nedan.

5 steg för att CyberGhost ska fungera med Netflix

  1. Starta om programmet. Koppla därefter upp dig mot en annan av de Netflix-servrar som CyberGhost erbjuder.
  2. Uppdatera programmet. Så att du kan försäkra dig om att CyberGhost-programmet fungerar som det ska.
  3. Rensa cookies och webbhistorik. För att denna data kan avslöja att du inte befinner dig i exempelvis USA, när du är i färd med att låsa upp Netflix i USA.
  4. Byt säkerhetsprotokoll. CyberGhost säger själva att WireGuard är bäst anpassat för att låsa upp Netflix i andra regioner. Men du kan även prova att byta protokoll till IKEv2 eller OpenVPN.
  5. Kontakta kundsupporten. Som kan berätta för dig om en specifik VPN-server slutat fungera tillsammans med Netflix.
Cyberghost 200x112 1

Cyberghost VPN

Du betalar €2.00 (ca. 20 kronor) per månad om du tecknar dig för 3 år, och får även ta del av 3 gratismånader. En 45 dagar lång pengarna tillbaka-garanti inkluderas alltid.
€11.99
2.00/mån
SPARA 83%
Till erbjudandet

Använder du dig av CyberGhost? Och i så fall – fungerar det bra att låsa upp Netflix? Prata gärna mer om saken i kommentarsfältet nedan.

Prenumerera
Notifiera mig om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

De senaste artiklarna

Mer om VPN