Meny

Så kan du titta på Criminal Minds via amerikanska Netflix

Criminal Minds finns inte tillgängligt på svenska Netflix, men det gör ingenting. Med en VPN-tjänst som klarar av att överlista Netflix regionssystem kan du streama de bästa serierna på amerikanska Netflix. Så även Criminal Minds, som även det är en populär serie.

I den här guiden beskriver vi hur du kan låsa upp amerikanska Netflix, för att på så sätt få tillgång till ett bibliotek som är tre gånger så stort som det svenska.

Så kan du titta på Criminal Minds via amerikanska Netflix

  1. Skaffa en VPN som klarar av att överlista Netflix regionsspärrar. Cyberghost och ExpressVPN löser den uppgiften galant.
  2. Ladda ner VPN-tjänsten på din enhet. De VPN-tjänster som vi pratar mer om i den här artikeln fungerar utmärkt på iOS (iPhone och iPad), Android, Windows och MacOS.
  3. Koppla upp dig mot en amerikansk VPN-server. Så att Netflix tror att du surfar i USA, när du egentligen surfar i Sverige.
  4. Starta Netflix-applikationen på din enhet, och streama Criminal Minds.

Cyberghost laser upp

3 VPN-tjänster för att streama Criminal Minds i Sverige

Cyberghost 200x112 1

Cyberghost VPN

Du betalar €2.00 (ca. 20 kronor) per månad om du tecknar dig för 3 år, och får även ta del av 3 gratismånader. En 45 dagar lång pengarna tillbaka-garanti inkluderas alltid.
€11.99
2.00/mån
SPARA 83%
Till erbjudandet
Surfshark 200x112 1

Surfshark VPN

Du sparar 83 % och får ta del av 3 gratismånader såvida du tecknar dig för 2 år. Du betalar €2.09 (ca. 21 kronor) per månad, och en pengarna tillbaka-garanti på 30 dagar inkluderas alltid.
€10.59
2.09/mån
SPARA 80%
Till erbjudandet
Expressvpn 200x12 1

Express VPN

Du betalar $6.67 (ca. 55 kr) i månaden och får samtidigt ta del av tre gratismånader, som inkluderas med hjälp av denna rabattkupong. En pengarna tillbaka-garanti på 30 dagar inkluderas alltid.
$12.95
$6.67/mån
SPARA 48%
Till erbjudandet

Tips: Dexter och Twilight Zone är två populära serier på amerikanska Netflix.

Tar Netflix mer betalt om man byter bibliotek?

Netflix kostar inte mer bara för att man byter region. Du har rätt att byta region när du vill, även om Netflix försöker förhindra det genom att blockera VPN-trafik. Du måste dock betala för en VPN-tjänst, som i regel kostar mellan 20 och 80 kr/mån beroende på bindningstid.

Prenumerera
Notifiera mig om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

De senaste artiklarna

Mer om VPN