Meny

Så kan du titta på Glee via amerikanska Netflix

Den amerikanska serien Glee finns inte tillgänglig via svenska Netflix, men det gör ingenting. Med en VPN-tjänst som klarar av att lura det regionssystem som Netflix tillämpar kan du titta på Glee via amerikanska Netflix, och det på bara några minuter.

Netflix kommer knappast att skicka några tackbrev till dig, men det är dock fullt lagligt och så även gratis att byta Netflix-region. I den här miniguiden förklarar vi hur du får tillgång till samtliga säsonger av Glee med hjälp av ett regionsbyte på Netflix.

Den VPN-tjänst som du tecknar dig för kostar dock pengar. Vanligtvis ligger månadskostnaden på mellan 20 och 80 kronor beroende på bindningstid och vilken VPN-tjänst du väljer.

Så kan du titta på Glee via amerikanska Netflix

  1. Teckna dig för en VPN som klarar av att överlista Netflix regionsspärrar. Cyberghost och ExpressVPN är två starka och prispressade alternativ som båda låser upp Netflix i USA.
  2. Ladda ner VPN-programmet på din enhet. De VPN-tjänster som nämner i den här artikeln fungerar utmärkt på iOS (iPhone och iPad), Android, Windows och MacOS.
  3. Koppla upp dig mot en amerikansk VPN-server. Då tror Netflix att du surfar i USA, och därmed ska få tillgång till det amerikanska Netflix-biblioteket.
  4. Starta Netflix-applikationen på din enhet, och streama Glee. Notera gärna att det finns många andra bra tv-serier på amerikanska Netflix.

Cyberghost laser upp

3 VPN-tjänster för att streama Glee i Sverige

Cyberghost 200x112 1

Cyberghost VPN

Du betalar €2.00 (ca. 20 kronor) per månad om du tecknar dig för 3 år, och får även ta del av 3 gratismånader. En 45 dagar lång pengarna tillbaka-garanti inkluderas alltid.
€11.99
2.00/mån
SPARA 83%
Till erbjudandet
Surfshark 200x112 1

Surfshark VPN

Du sparar 83 % och får ta del av 3 gratismånader såvida du tecknar dig för 2 år. Du betalar €2.09 (ca. 21 kronor) per månad, och en pengarna tillbaka-garanti på 30 dagar inkluderas alltid.
€10.59
2.09/mån
SPARA 80%
Till erbjudandet
Expressvpn 200x12 1

Express VPN

Du betalar $6.67 (ca. 55 kr) i månaden och får samtidigt ta del av tre gratismånader, som inkluderas med hjälp av denna rabattkupong. En pengarna tillbaka-garanti på 30 dagar inkluderas alltid.
$12.95
$6.67/mån
SPARA 48%
Till erbjudandet

Tips: Supergirl och Wentworth är två populära serier på amerikanska Netflix.

Hur många säsonger finns det av Glee?

Glee har sänts i totalt sex säsonger, och samtliga av dessa finns tillgängliga på amerikanska Netflix. Mer specifikt har andra skandinaviska streamingtjänster vunnit rättigheterna till att visa Glee för sina kunder. Men som du redan vet är det faktumet knappast något problem.

Du behöver med andra ord inte leta efter en Glee-stream på någon skum streamingsida, när det är så här pass lätt att byta bibliotek i Netflix.

Prenumerera
Notifiera mig om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

De senaste artiklarna

Mer om VPN