Meny

Så kan du titta på NCIS via amerikanska Netflix

NCIS finns inte tillgängligt på svenska Netflix, men det spelar ingen roll. Med en VPN-tjänst som klarar av att lura det regionssystem som Netflix tillämpar kan du låsa upp Netflix i andra regioner. Och om du låser upp Netflix i USA, då kan du titta på hur mycket NCIS du vill.

Du får knappast någon medalj av Netflix om du lurar deras regionssystem, men det är dock fullt tillåtet att titta på amerikanska Netflix om man så vill. I den här miniguiden beskriver vi hur du lyckas med det.

Så kan du streama NCIS via amerikanska Netflix

  1. Skaffa en VPN-tjänst som kan överlista Netflix regionssystem. ExpressVPN och Cyberghost är två mycket starka VPN-alternativ.
  2. Ladda ner programmet på din enhet. De VPN-tjänster som vi pratar mer om i den här artikeln fungerar utmärkt på Windows, MacOS, Android samt iOS (iPhone och iPad).
  3. Koppla upp dig mot en amerikansk VPN-server. Så att Netflix tror att du befinner dig i USA, när du i själva verket befinner dig i Sverige.
  4. Starta Netflix-applikationen på din enhet. För att kunna streama NCIS, och många andra bra serier i Netflix USA-bibliotek.

Cyberghost laser upp

3 VPN-tjänster för att streama NCIS i Sverige

Cyberghost 200x112 1

Cyberghost VPN

Du betalar €2.00 (ca. 20 kronor) per månad om du tecknar dig för 3 år, och får även ta del av 3 gratismånader. En 45 dagar lång pengarna tillbaka-garanti inkluderas alltid.
€11.99
2.00/mån
SPARA 83%
Till erbjudandet
Surfshark 200x112 1

Surfshark VPN

Du sparar 83 % och får ta del av 3 gratismånader såvida du tecknar dig för 2 år. Du betalar €2.09 (ca. 21 kronor) per månad, och en pengarna tillbaka-garanti på 30 dagar inkluderas alltid.
€10.59
2.09/mån
SPARA 80%
Till erbjudandet
Expressvpn 200x12 1

Express VPN

Du betalar $6.67 (ca. 55 kr) i månaden och får samtidigt ta del av tre gratismånader, som inkluderas med hjälp av denna rabattkupong. En pengarna tillbaka-garanti på 30 dagar inkluderas alltid.
$12.95
$6.67/mån
SPARA 48%
Till erbjudandet

Tips: The Office UK och Californication är endast tillgängliga via amerikanska Netflix.

Finns det gratis NCIS-streams?

Det finns gratis NCIS-streams på diverse oseriösa streamingsajter. Men om du vill kunna streama NCIS lagligt och via Netflix, gör du det bäst med en bra VPN-tjänst. Om du vill jämföra de bästa VPN-tjänsterna, besök då vår samlingsartikel för det ändamålet.

Prenumerera
Notifiera mig om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

De senaste artiklarna

Mer om VPN