Meny

Se Parks and Recreation via Netflix i USA

Netflix har inte rätt att visa Parks and Recreation i Sverige, men på den amerikanska sidan av Netflix finns samtliga säsonger tillgängliga. Med en VPN-tjänst kan du låsa upp det fullständiga Netflixutbudet, tack vare att din internetuppkoppling slussas via en amerikansk VPN-server.

Den svenska delen av Netflix innehåller cirka 2 500 filmer och 1 100 tv-serier, medan Netflix i USA erbjuder över 4 200 filmer och 2 000 tv-serier. Det är en ökning på nästan 80 %, vilket innebär att du får ta del av 1 700 extra filmer samt 900 extra tv-serier såvida du låser upp Netflix.

Har du bråttom? Här kommer en sammanfattning

Parks and Recreation är en populär komediserie av satirstuk som endast finns tillgänglig på den amerikanska delen av Netflix. Med en VPN-tjänst kan du ”lura systemet”, för att på så sätt kunna streama alla säsonger av serien var du än befinner dig, så även i Sverige.

Dessa VPN-tjänster lämpar sig bäst för att streama Parks and Recreation i Sverige.

Cyberghost: Ett utmärkt allroundalternativ som presterar väl inom alla mätbara kategorier. Dedikerade Netflix-servrar finns tillgängliga för alla regioner av Netflix, inklusive USA.

Express VPN: Express VPN är lite mer påkostade i jämförelse med Cyberghost, men de presterar minst lika bra som listettan och kan även de låsa upp Parks and Recreation, så att du kan titta på serien i Sverige.

Surfshark: En lågbudget-VPN som erbjuder snabba VPN-servrar samt dedikerade VPN-appar för alla vanliga enheter. Rabatten är som högst såvida du tecknar dig för ett längre abonnemang.

Vad handlar Parks and Recreation om?

Parks and Recreation är en amerikansk politisk satirserie som handlar om en parkförvaltningsgrupp som logiskt nog kallas för Parks and Recreation. Serien inleds med att Leslie Knope, som också är huvudkaraktären, får i uppdrag att renovera en förfallen byggnadsplats, vilket visar sig vara svårt.

Byggnadsplatsen ska bli en vacker park, men även om Leslie både är snäll samt ambitiös är motgångarna många till antalet. Som ledare för gruppen brottas hon bland annat med byråkrati, arga kringboende, personal som snackar i munnen på varandra och pengabrist för projektet.

Tips: Du kan även titta på Parks and Recreation genom att låsa upp Peacock TV.

För att nämna ett praktexempel på en lustig situation bestämmer Leslie sig en gång för att täppa igen en grop, trots att hon inte fått tillstånd att göra så. I gropen återfinns dock en kollega till henne, som skadas och tillslut hotar att stämma hela kommunen. Detta förfarande ser Leslie dock som en ”win-win”-situation då hålet trots allt borde bli fyllt, tack vare all uppståndelse.

Serien är skapad av Greg Daniels och Michael Schur, som är två av de personer som ligger bakom The Office, en serie vars humor är likvärdig med Parks and Recreation. Leslie spelas av Amy Poehler, och i rollistan återfinns även Aziz Ansari, Nick Offerman, Aubrey Plaza samt Chris Pratt, som alla fick sina stora genombrott tack vare deras medverkande i serien.

Titta på Parks and Recreation med en VPN

Med en bra VPN kan du låsa upp den amerikanska delen av Netflix, och få ett större utbud utan extra kostnad.

Gör så här för att lyckas:

 1. Teckna dig för en av de bästa VPN-tjänsterna, såsom Express VPN eller Cyberghost, och skapa ett användarkonto.
 2. Ladda ner och installera en VPN-app på den enhet du vill låsa upp Parks and Recreation med. Om det är Cyberghost du fastnat för, välj ”Unblock Streaming” och därefter ”Netflix” (United States).

valja-en-netflixserver-med-expressvpn

3. Nu har du ökat Netflixutbudet med nästan 80 %, så poppa popcorn och njut i tv-soffan.

3 bra VPN-tjänster för att streama Parks and Recreation

Följande tre VPN-alternativ lämpar sig extra väl för att streama Parks and Recreation i Sverige.

1. Cyberghost

cyberghost-landningssida-696

Cyberghost är det bästa allroundvalet. De erbjuder dedikerade VPN-servrar för Netflix-upplåsning, och hastigheten du får ut är fullt tillräckligt för att du ska kunna titta på Parks and Recreation utan frysningar eller avbrott.

Utöver detta erbjuder Cyberghost egenutvecklade VPN-appar för alla vanliga enheter, samt en kundsupportavdelning som har öppet dygnet runt, året om, som enligt våra erfarenheter alltid svarar inom som mest någon minut.

Du blir alltid garanterad det lägsta priset såvida du klickar på länken nedan.

Testa Cyberghost nu!

Läs gärna recensionen för att få mer information om hur Cyberghost presterar.

InformationAttribut
Företagets säteRumänien
Antal servrar6200+ i 90+ länder
Appar förWin 10, Linux, Mac, iOS och Android
Antal samtida enheter som tillåts7
Låser upp ITV HubJa
Låser upp BBC iPlayerJa
Låser upp Netflix (USA)Ja
Låser upp svenska tv-plattformarJa
Pengarna tillbaka-garanti45 dagar
Pris från€2.75
WebbsidaCyberghost.com

2. Express VPN

expressvpn-landningssida-2020-696x

Express VPN presterar minst lika bra som Cyberghost, men kostar nästan dubbelt så mycket. Detta VPN-företag klarar av att överlista samtliga streamingplattformar, inklusive Netflix, och utöver det finns egenutvecklade VPN-appar tillgängliga för alla vanliga enheter, såsom iOS, Android, Mac samt Windows.

Om du väljer att klicka på den länk som återfinns nedan får du ta del av tre gratismånader, vilket är behövligt då Express VPN knappast kan räknas in som ett budgetalternativ.

Testa Express VPN nu!

Läs gärna mer om vad andra användare tycker om Express VPN i recensionen.

InformationAttribut
Företagets säteBrittiska Jungfruöarna
Antal servrar3000+ i 94+ länder
Appar förWin 10, Linux, Mac, iOS och Android
Antal samtida enheter som tillåts5
P2P och torrentingTillåts
Låser upp ITV HubJa
Låser upp BBC iPlayerJa
Låser upp Netflix (USA)Ja
Låser upp svenska tv-plattformarJa
Support viaWebbformulär, chatt och mail
Pengarna tillbaka-garanti30 dagar
Pris från:$6.67
WebbsidaExpressVPN.com

3. Surfshark

surfshark-landningssida-liten

Surfshark är ett prispressat VPN-alternativ som trots sin ringa månadskostnad presterar nästan lika bra som både Express VPN samt Surfshark. Hos Surfshark kan du dessutom titta på Parks and Recreation på hur många enheter du vill, då ingen begränsning finns gällande hur många enheter du får koppla upp på samma gång.

Detta VPN-företag är dessutom en av få VPN-aktörer som klarar av att låsa upp C More i utlandet, vilket säger en hel del gällande Surfsharks kapacitet att överlista streamingtjänsternas skydd.

Testa Surfshark nu!

Ta gärna en titt i recensionen för att få reda på hur Surfshark presterar i detalj.

InformationAttribut
Företagets säteBrittiska Jungfruöarna
Antal servrar1.000+ i 61+ länder
Appar förWin 10, Mac, iOS och Android
Antal samtida enheter som tillåtsObegränsat
P2P och torrentingTillåts
Låser upp ITV HubJa
Låser upp BBC iPlayerJa
Låser upp Netflix (USA)Ja
Låser upp svenska tv-plattformarJa
Kompatibel med routrarJa
Support viaWebbformulär, chatt och mail
Pengarna tillbaka-garanti30 dagar
Pris från€2.09
WebbsidaSurfshark.com

Svar på vanligt ställda frågor

Nedan återfinns svar på frågor som kan sammankopplas med hur man streamar Parks and Recreation med en VPN.

 • Vilken rollista har Parks and Recreation?

  Följande skådespelare deltar i Parks and Recreation:

  • Amy Poehler axlar rollen som Leslie Knope
  • Nick Offerman axlar rollen som Ron Swanson
  • Aubrey Plaza axlar rollen som April Ludgate
  • Chris Pratt axlar rollen som Andy Dwyer
  • Aziz Ansari axlar rollen som Tom Haverford
  • Jim O’Heir axlar rollen som Jerry Gergich
  • Rashida Jones axlar rollen som Ann Perkins
  • Adam Scott axlar rollen som Ben Wyatt
  • Rob Lowe axlar rollen som Chris Traeger

 • Vilken VPN-tjänst passar bäst för att streama Parks and Recreation?

  ExpressVPN samt Cyberghost är två mycket bra VPN-alternativ som båda klarar av att låsa upp det amerikanska Netflixutbudet. Express VPN är dock en aningen mer kostsam VPN, så vi rekommenderar i första hand Cyberghost, som är det bästa allroundalternativet inom VPN-branschen.

 • Hur går upplåsningen av Parks and Recreation till i praktiken?

  Med en VPN-tjänst krypteras hela din internetuppkoppling samtidigt som du får ta del av en ny personlig identifierare på internet, även kallad IP-adress, i det land du ansluter dig till. Utöver detta skyddas all internettrafik från snokande internetoperatörer samt upphovsrättstroll.

 • Hur kan man streama Parks and Recreation i Sverige?

  Det är enkelt att streama Parks and Recreation i Sverige, allt du behöver är en VPN-tjänst som klarar av att låsa upp Netflix amerikanska utbud. Mer specifikt måste du koppla upp dig mot en VPN-server i USA, för att Netflix fullständiga utbud ska bli tillgängligt.

 • Kan man titta på Parks and Recreation i Sverige med en gratis-VPN?

  Nej. De VPN-tjänster som är gratis klarar inte av att låsa upp Parks and Recreation, så att du kan titta på serien i Sverige. Mer specifikt tillämpar Netflix ett system där starka brandväggar sätter stopp för VPN-företag som inte presterar lika bra i jämförelse med de säkra alternativ som listas i denna artikel.

  Gratis-VPN-tjänster säljer dessutom användardata till reklambolag, vilket är katastrofalt för din integritet på nätet. Seriösa VPN-alternativ sparar inga känsliga loggar, vilket innebär att de garanterar att du blir anonym på internet.

 • Tittar du på Parks and Recreation i Sverige med hjälp av en VPN? Och om så skulle vara fallet, vilket VPN-företag har du valt att vara kund hos? Prata gärna mer om saken i kommentarsfältet nedan.

  Prenumerera
  Notifiera mig om
  guest
  0 Kommentarer
  Inline Feedbacks
  Visa alla kommentarer

  De senaste artiklarna

  Mer om VPN