Surfshark är en av världens mest stabila VPN-aktörer. Servrarna är snabba och serverparken är stor, men inte riktigt störst på VPN-täppan.

Det är i huvudsak två faktorer som utmärker Surfshark från konkurrenterna. För det första är prisläget svårslaget, och för det andra får ni koppla upp hur många enheter ni vill på en och samma gång.

Det bör ses som unikt, då många av konkurrenterna tillämpar enhetsbegränsningar motsvarande ca. 4-8 samtidigt uppkopplade enheter. Ni bör dock inte koppla upp mer än ett tjugotal pryttlar. Om ni gör så kommer förmodligen kundsupporten att höra av sig, och undra vad ni pysslar med.

I övrigt finns det inte mycket att klaga på. VPN-appar finns på plats för alla vanliga enheter (iOS, Android, Windows, Mac och Linux), inga känsliga loggar sparas och kundsupport-gänget är trevliga samt kunniga, och svarar alltid på momangen.

De sviker inte heller på streamingsidan. Alla internationella tv-plattformar kan låsas upp, såsom Netflix, BBC iPlayer och Hulu. Samma visa gäller även för ett flertal svenska streamingtjänster, såsom SVT Play, HBO Nordic, Viaplay samt många fler.

För att sammanfatta läget har över 60 VPN-leverantörer recenserats, och Surfshark tillhör det absoluta toppskiktet. Om ni vill veta mer om Surfshark, ta gärna en titt på recensionen.

I dagsläget ser prisläget ut enligt följande:

En månad | $11.95/månad | $143 årligen (ca. 1.400 kronor)
Ett halvår | $5.99/månad | $72 årligen (ca. 710 kronor)
Två år | $1.99/månad | $24 årligen (ca. 240 kronor)

Sist men inte minst ingår alltid en 30 dagars pengarna tillbaka-garanti, som är giltig för samtliga abonnemang.

Besök Surfshark.com

Som ni själva märker sparar ni en rejäl slant om ni tecknar er för tvåårs-abonnemanget.

Erbjudandet är inte exklusivt för VPNBasen, men jag skulle uppskatta om ni besöker Surfshark via artikellänken, då jag får en ersättning om ni beslutar er för att bli kund hos VPN-företaget.

Den slanten nyttjar jag för att betala serverkostnader, samt för att skriva nya guider, VPN-recensioner, artiklar och annat kul. Jag ser det hela som en win win-situation, och jag hoppas att ni gör detsamma.

Prenumerera
Notifiera mig
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments