Efter det tar du bort mobilen från listan över enheter som får ha en VPN installerad på sig. På skärmbilden nedan står det som du ser Windows, men processen är densamma för att avaktivera sin VPN-tjänst på en mobil man precis sålt.
Är du osäker på hur du gör för att ta bort din gamla mobil från VPN-tjänstens kontosidor, kontakta då supporten för VPN-tjänsten så hjälper de dig.