Meny

Fungerar ExpressVPN med Netflix?

ExpressVPN fungerar utmärkt tillsammans med Netflix, då de låser upp Netflix i över 15 regioner. De regioner som ExpressVPN låser upp inkluderar bland annat Sverige, USA, Tyskland, Storbritannien, Australien, Kanada, Frankrike och Japan.

Netflix har sedan 2016 trappat upp kriget mot VPN-företagen, vilket har medfört att det endast är de bästa VPN-tjänsterna som klarar av att överlista de spärrar som Netflix tillämpar.

Ett snabbt svar för dig som har bråttom

ExpressVPN klarar att låsa upp Netflix, och kostar som lägst cirka 55 kronor per månad. Ett flertal övriga betal-VPN-tjänster klarar också att låsa upp Netflix, men få erbjuder en lika bra streamingupplevelse i jämförelse med ExpressVPN. 3 gratismånader inkluderas alltid via samtliga länkar från VPNBasen.

Testa ExpressVPN nu!

OBS: Om Netflix får reda på att du använder dig av ExpressVPN för att lura deras kraftfulla spärrar, då kan du få ett Netflix-felmeddelande. Att ExpressVPN skulle misslyckas med att överlista Netflix skydd är dock extremt ovanligt.

7 anledningar att använda ExpressVPN för att låsa upp Netflix

 1. De erbjuder snabba VPN-servrar. Det innebär att du kan streama Netflix utbud utan lagg eller frysningar, från alla regioner.
 2. Programmen är begripliga. Vilket medför att det som mest tar några sekunder att koppla upp sig mot en server som låser upp Netflix.
 3. Program finns tillgängliga för alla enheter. Du kan därmed låsa upp Netflix via iOS (iPhone och iPad), Android, Windows, MacOS samt Linux.
 4. De har kunnande nog att överlista Netflix. Att kunna låsa upp Netflix är svårt, och få VPN-företag klarar av att låsa upp Netflix utan avbrott.
 5. De erbjuder en av världens största servernätverk. Utan en server i exempelvis Tyskland, kan man inte heller låsa upp Netflix i Tyskland.
 6. Du kan koppla upp 5 enheter samtidigt. Det betyder att du också kan låsa upp Netflix från 5 enheter på en och samma gång.
 7. Kundsupporten svarar oftast inom ett fåtal sekunder. Om Netflix-tillgången mot förmodan skulle svika.
Expressvpn 200x12 1

Express VPN

Du betalar $6.67 (ca. 55 kr) i månaden och får samtidigt ta del av tre gratismånader, som inkluderas med hjälp av denna rabattkupong. En pengarna tillbaka-garanti på 30 dagar inkluderas alltid.
$12.95
$6.67/mån
SPARA 48%
Till erbjudandet

Tips: Det finns många bra serier på Netflix i USA, däribland kultserien The Walking Dead.

Hur får man ExpressVPN att fungera med Netflix?

Inledningsvis skaffar du ett ExpressVPN-abonnemang, varpå du laddar ner ett program till din enhet och loggar in. Därefter väljer du exempelvis en amerikansk VPN-server för att kunna låsa upp Netflix i USA.

Vad gör man om Express VPN inte fungerar med Netflix?

Om ExpressVPN mot förmodan inte skulle ge dig tillgång till Netflix i en annan region, då rekommenderar vi att du tar del av de tips som nämns nedan.

7 steg för att Express VPN ska fungera med Netflix

 1. Starta om ExpressVPN-programmet. Därefter kopplar du upp dig igen mot samma server. Då får du ett nytt IP-nummer som bör fungera tillsammans med Netflix.
 2. Rensa webbläsardata och cookies. Detta då Netflix kan spåra dig via detta, även om du byter land med ExpressVPN.
 3. Använd incognitoläget. Då behöver du inte rensa webbläsardata och cookies, då det görs automatiskt. Du är dock inte anonym i inkognito-läget.
 4. Byt VPN-protokoll. ExpressVPN rekommenderar WireGuard för att du ska kunna komma åt Netflix i andra regioner. OpenVPN samt IKEv2 är även två bra kandidater om WireGuard inte skulle fungera.
 5. Byt VPN-server. Netflix kan ibland svartlista ExpressVPN:s servrar. Men det gör ingenting, byt VPN-server så får du tillgång till en vitlistad VPN-server i stället.
 6. Uppdatera ExpressVPN-programmet. Ibland kan en enkel uppdatering avhjälpa problem med att låsa upp Netflix.
 7. Kontakta ExpressVPN-supporten. Som i regel svarar ögonblickligen och dessutom har full koll på vilka servrar som just nu låser upp Netflix i olika regioner.

Testa ExpressVPN nu!

Vid frågor eller funderingar, diskutera gärna mer i kommentarsfältet nedan.

Prenumerera
Notifiera mig om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

De senaste artiklarna

Mer om VPN