Meny

Donera till VPNBasen via PayPal

På VPNBasen.se finns inga annonser. Webbsidan finansieras istället via samarbeten och donationer. Samtliga bidrag, stora som små, tas tacksamt emot via PayPal.

Att donera är absolut inget krav, jag kommer att fortsätta att skriva på sajten i vilket fall. Men ju mer pengar jag får in, desto oftare kan jag ta ledigt från mitt ”vanliga” arbete för att istället skriva artiklar på denna webbsida.

Det är inte svårt att donera via PayPal, men för att vara lite övertydlig beskriver jag donationsprocessen nedan. Jag vill även tydliggöra att alla donationer är anonyma, såvida du inte själv uppger din e-postadress.

Steg 1. Klicka på knappen nedan..

Donera via PayPal

..eller läs av QR-koden med din mobiltelefon eller surfplatta.

paypal-qr-kod

Steg 2: Du tas nu till donationssidan, där du kan välja att donera via ditt PayPal-konto eller via konto/kreditkort. Det finns förifyllda belopp, men det går även bra att fylla i ett valfritt sådant.

paypal-donationssida

Steg 3: Fyll i de uppgifter som krävs för att donationen ska kunna genomföras. Alla donationer är anonyma, då jag varken får vetskap om ditt namn eller din e-postadress. Så om du vill ha ett personligt tack, ange gärna din e-postadress i meddelanderaden.

skriv-meddelande

Jag har tyvärr inte möjlighet att ta emot donationer via Swish då jag inte får (banken sa aja baja) publicera mitt riktiga telefonnummer publikt.

Ett extra stort tack till alla som väljer att donera!

De senaste artiklarna

Mer om VPN