Meny

Personuppgiftspolicy och användaravtal

Nedanstående regler gäller i samband med att du besöker VPNBasen.se.

Nyhetsartiklar får citeras

Det är fullt tillåtet att citera nyhetsartiklar samt att använda er av bilder från VPNBasen. Om ni sammanfattar en publicerad artikel – se till att länka tillbaka till nyhetsartikeln ifråga. Och om ni lånar en bild – länka tillbaka till den artikel där bilden återfinns.

Somliga bilder är köpta eller framförhandlade på andra sätt. Om ni känner er osäkra på huruvida ni kan använda er av en specifik bild eller inte – hör gärna av er till oss innan ni publicerar den.

VPNBasen sparar inte cookies

VPNBasen använder sig inte av cookies, vilka kan beskrivas som små textremsor med information som i sin tur skickas från webbsajten ifråga för att senare placeras på era enheter.

VPNBasen använder inte Google Analytics

Google Analytics eller andra typer av statistiktjänster används inte överhuvudtaget.

Kommentarshantering

Många artiklar innehåller kommentarsfält där ni som besökare får chansen att tycka till om innehållet. Vi förbehåller oss rätten att inte publicera kommentarer som är stötande och/eller irrelevanta. Om ni önskar ta bort enskilda kommentarer – hör i sådana fall av er via e-post så tar vi en diskussion om saken.

För att ni inte ska kunna bli spårade sparas alla kommentarer lokalt, och delas inte via diverse tredjepartsverktyg såsom Disqus och dylikt. Detta anser vi är den säkraste vägen att gå.

Förtydligande vad gäller sponsrat innehåll

Vi får ibland ersättning av somliga (men långtifrån alla) företag för att förmedla kunder åt deras håll. Som motprestation får ni ta del av ett rikt innehåll, såsom recensioner av olika slag, guider, rabatterbjudanden, nyhetsbevakning samt mycket mer. Vår förhoppning är att denna ge och ta-situation ska kännas acceptabel för er.

Övriga bestämmelser

VPNbasen.se kan ej hållas ansvariga om de tjänsteleverantörer ni väljer att ingå avtal med inte håller vad de lovar gentemot er. Vi gör alltid vårt yttersta för att enbart samarbeta med pålitliga organisationer, och om ni skulle bli missnöjda kan vi (om ni så önskar) föra er talan gentemot företaget i fråga.

Om en specifik organisation (tex. ett VPN-företag) inte skulle fullfölja sina åtaganden åker de ut med huvudet före – var så säkra.

När ni besöker vår webbsida: https://vpnbasen.se, godkänner ni automatiskt de villkor som finns skrivna i detta avtal.

Om någonting skulle vara otydligt – kontakta oss via e-post: [email protected].

De senaste artiklarna

Mer om VPN