Meny

Om VPNBasen

VPNBasen.se slog upp sina dörrar år 2017

Som rubriken säger har sidan hängt med ett antal år. Tonvis med guider, recensioner samt tekniknyheter har arbetats fram – inklusive en rejäl VPN-topplista där omkring 60 VPN-aktörer granskas.

Vad är syftet med VPNBasen.se?

Syftena är många, och de viktigaste dessa går vi igenom nu. Ett delsyfte består av att få svenska konsumenter att välja en passande VPN-tjänst, och detta genom att kunna göra ett mer informerat val tack vare det material tillhandahålls på webbsidan.

Ett annat delsyfte är att leverera nyheter som bland annat rör fildelning, censurfrågor, IT-säkerhet samt många andra ämnesområden. Vi har även som mål att vara först med att rapportera om dessa typer av frågor.

Vem ansvarar för VPNBasens innehåll?

VPNBasen drivs i huvudsak av mig, Karl Johansson. En teknikintresserad man som har bloggat om teknik i omkring tio år, och ligger bakom merparten av innehållet på webbsidan.

Hur kommer ni i kontakt redaktionen?

Det är både kul och tidskrävande att producera högkvalitativt och unikt material, och med detta sagt är en bra läsarkontakt ovärderlig. Samtliga kommentarer som lämnas i diskussionsfälten besvaras inom någon dag, men oftast mycket fortare än så.

De senaste inläggen publiceras även på Facebook och Twitter, och även där besvaras samtliga frågor och motinlägg så snabbt det bara går.

Det smidigaste sättet att kontakta oss på är via e-post: [email protected].

Mer information om VPNBasen

Om ni är intresserade av att veta mer om VPNBasen. Ta gärna en titt på användaravtaletvår policy för annonsering eller vår policy för gästinlägg.

De senaste artiklarna

Mer om VPN