Meny

Policy för annonsering

Redaktionen kan skapa unikt innehåll med bra kvalitet, som dessutom engagerar. Det finns i huvudsak två sätt ni kan använda er av för att samarbeta med oss:

Vi skriver intressanta artiklar från grunden: VPNBasens redaktion kan ta fram och publicera högkvalitativt och intressant material såsom guider, djupgående artiklar som granskar ett visst ämnesområde och mycket annat. Även om dessa typer av annonser granskar det annonsören anser är viktigt är målet alltid att artiklarna inte ska kunna särskiljas från VPNBasens ordinarie innehåll.

Ni levererar sponsrat innehåll: Dessa typer av artiklar finansieras alltid av avsändaren, dvs. annonsören. Vår redaktion ser dock till att innehållet håller en bra kvalitet samt är intressant för läsarna. Lägg gärna märke till att vi inte samarbetar med SEO-byråer, då sidans grundare arbetar inom SEO-sfären.

Redaktionen. De innehållsskapare som producerar material för oss har mångårig erfarenhet av att ta fram engagerande samt informativt material.

Plattformen. Webbsidan är designad för att vara både visuellt tilltalande samt lättarbetad. Den senaste större förändringen genomarbetades tillsammans tillsammans med TagDiv-teamet år 2020.

Kontakta oss. Vid annons-, sponsrings-, eller samarbetsfrågor – ta gärna kontakt med oss via e-post: [email protected]

De senaste artiklarna

Mer om VPN