Meny

SÄ kan du titta pÄ Hawaii Five-0 via amerikanska Netflix

Tv-serien Hawaii Five-0 finns inte tillgÀnglig pÄ den svenska delen av Netflix. Men det gör ingenting. Man kan nÀmligen lÄsa upp det amerikanska Netflix-utbudet med en bra VPN, för att dÀrmed kunna streama samtliga sÀsonger av polisserien Hawaii Five-0.

SÄ kan du titta pÄ Hawaii Five-0 i Sverige

  1. Skaffa en VPN som klarar av att överlista Netflix regionsspÀrr. CyberGhost och ExpressVPN passar utmÀrkt för det ÀndamÄlet. Men om du kÀnner dig osÀker, lÀs gÀrna mer om de bÀsta VPN-tjÀnsterna för Netflix i vÄr samlingsartikel.
  2. Ladda ner VPN-appen. De VPN-tjÀnster som vi pratar mer om i den hÀr artikeln erbjuder begripliga appar för iOS, Android, Windows, MacOS och Linux.
  3. Logga in i VPN-appen genom att uppge rÀtt lösenord och anvÀndarnamn.
  4. Koppla upp dig mot en amerikansk server. För att Netflix ska tro att du befinner dig i USA, och dÀrmed har rÀtt att ta del av det amerikanska Netflix-biblioteket.
  5. Starta Netflix-appen, och streama Hawaii 5-0. 

Netflix infogram sv till usa

Är det en bra idĂ© att titta pĂ„ en Hawaii Five-0-stream?

För att kunna titta pÄ en stream av Hawaii Five-0 mÄste du besöka en streamingsida som i sin tur Àr osÀker. Störande annonser och pop-up-meddelanden varvas med skumma vidaredirigeringar. Att titta pÄ Hawaii Five-0 genom att lÄsa upp Netflix i USA Àr en bÀttre idé.

3 VPN-tjÀnster för att titta pÄ Hawaii Five-0 i Sverige

Cyberghost 200x112 1

Cyberghost VPN

Du betalar €2.00 (ca. 20 kronor) per mĂ„nad om du tecknar dig för 3 Ă„r, och fĂ„r Ă€ven ta del av 3 gratismĂ„nader. En 45 dagar lĂ„ng pengarna tillbaka-garanti inkluderas alltid.
€11.99
€2.00/mĂ„n
SPARA 83%
Till erbjudandet
Surfshark 200x112 1

Surfshark VPN

Du sparar 83 % och fĂ„r ta del av 3 gratismĂ„nader sĂ„vida du tecknar dig för 2 Ă„r. Du betalar €2.09 (ca. 21 kronor) per mĂ„nad, och en pengarna tillbaka-garanti pĂ„ 30 dagar inkluderas alltid.
€10.59
€2.09/mĂ„n
SPARA 80%
Till erbjudandet
Expressvpn 200x12 1

Express VPN

Du betalar $6.67 (ca. 55 kr) i mÄnaden och fÄr samtidigt ta del av tre gratismÄnader, som inkluderas med hjÀlp av denna rabattkupong. En pengarna tillbaka-garanti pÄ 30 dagar inkluderas alltid.
$12.95
$6.67/mÄn
SPARA 48%
Till erbjudandet

Är det lagligt att titta pĂ„ Hawaii Five-0 via amerikanska Netflix?

Det Àr lagligt att titta pÄ Hawaii Five-0 genom att anvÀnda en VPN för att kunna fÄ tillgÄng till det amerikanska Netflix-biblioteket. Netflix tycker inte om att man byter region med hjÀlp av en VPN, men det finns inga lagar eller regler som sÀger att man inte fÄr titta pÄ Hawaii Five-0 via Netflix US.

Prenumerera
Notifiera mig om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

De senaste artiklarna

Mer om VPN