Meny

Så kan du titta på Charmed via amerikanska Netflix

Charmed (Förhäxad på svenska) finns inte tillgängligt via svenska Netflix, men det gör ingenting. Med en VPN-tjänst som klarar av att ta sig förbi de regionsspärrar som Netflix använder sig av kan du låsa upp det amerikanska utbudet. Förutom Charmed finns det dessutom många andra bra serier på amerikanska Netflix.

Netflix gillar inte att man byter region, men det är fullt lagligt att göra så. Det värsta som kan hända är att man får ett Netflix-Proxy-felmeddelande, varpå du får försöka igen.

I den här miniguiden pratar vi mer om hur du kan titta på Charmed via amerikanska Netflix, trots att du befinner dig i Sverige.

Så kan du titta på Charmed via amerikanska Netflix

  1. Teckna dig för en VPN som kan ta sig förbi Netflix regionsspärrar. Cyberghost och ExpressVPN klarar den uppgiften galant.
  2. Ladda ner VPN-programmet till din enhet. De VPN-tjänster som vi nämner i den här artikeln fungerar utmärkt på iOS (iPhone och iPad), Android, Windows och MacOS.
  3. Koppla upp dig mot en amerikansk VPN-server. Då tror Netflix att du surfar i USA, och därmed har rätt att få tillgång till det amerikanska Netflix-biblioteket.
  4. Starta Netflix-applikationen på din enhet, och streama Charmed.

Cyberghost laser upp

Tips: Dexter och Supergirl är två populära serier på amerikanska Netflix.

3 VPN-tjänster för att streama Förhäxad i Sverige

Cyberghost 200x112 1

Cyberghost VPN

Du betalar €2.00 (ca. 20 kronor) per månad om du tecknar dig för 3 år, och får även ta del av 3 gratismånader. En 45 dagar lång pengarna tillbaka-garanti inkluderas alltid.
€11.99
2.00/mån
SPARA 83%
Till erbjudandet
Surfshark 200x112 1

Surfshark VPN

Du sparar 83 % och får ta del av 3 gratismånader såvida du tecknar dig för 2 år. Du betalar €2.09 (ca. 21 kronor) per månad, och en pengarna tillbaka-garanti på 30 dagar inkluderas alltid.
€10.59
2.09/mån
SPARA 80%
Till erbjudandet
Expressvpn 200x12 1

Express VPN

Du betalar $6.67 (ca. 55 kr) i månaden och får samtidigt ta del av tre gratismånader, som inkluderas med hjälp av denna rabattkupong. En pengarna tillbaka-garanti på 30 dagar inkluderas alltid.
$12.95
$6.67/mån
SPARA 48%
Till erbjudandet

Varför finns inte Förhäxad på svenska Netflix?

Det produktionsbolag som förfogar över licensen för Förhäxad har valt att sälja rättigheterna för serien till skandinaviska konkurrenter till Netflix. Som en konsekvens av det får Netflix endast sända Förhäxad i utvalda regioner, däribland USA.

Du behöver dock inte leta efter en Förhäxad-stream, då du precis lärt dig att det är busenkelt att få tillgång till samtliga säsonger av Förhäxad via amerikanska Netflix.

Prenumerera
Notifiera mig om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

De senaste artiklarna

Mer om VPN