Meny

Så kan du se Supergirl via amerikanska Netflix

Du kan inte titta på Supergirl via svenska Netflix, då de inte har streamingrättigheter för Sverige. Alla säsonger av Supergirl finns dock tillgängliga via Netflix i USA, som du kan låsa upp med hjälp av en VPN-tjänst.

Läs mer: Här listas de bästa serierna på amerikanska Netflix.

4 steg för att se på Supergirl på Netflix i USA

  1. Skaffa en VPN som klarar av att låsa upp Netflix i många regioner. Cyberghost och ExpressVPN låser upp Netflix i över 10 regioner, inklusive USA.
  2. Ladda ner ett VPN-program för din enhet och logga in. Samtliga VPN-tjänster som nämns i denna artikel erbjuder program för iOS, Android, Windows och MacOS.
  3. Koppla upp dig mot en VPN-server i USA. Med exempelvis Cyberghost och IvacyVPN trycker du bara på en knapp, sen är Netflix amerikanska utbud fullt tillgängligt.
  4. Logga in på ditt Netflix-konto. Netflix tror nu att du surfar i USA, vilket medför att det amerikanska utbudet finns tillgängligt så att du kan titta på Supergirl.

Cyberghost laser upp

4 bra VPN-tjänster för att titta på Supergirl i Sverige

Cyberghost 200x112 1

Cyberghost VPN

Du betalar €2.00 (ca. 20 kronor) per månad om du tecknar dig för 3 år, och får även ta del av 3 gratismånader. En 45 dagar lång pengarna tillbaka-garanti inkluderas alltid.
€11.99
2.00/mån
SPARA 83%
Till erbjudandet
Surfshark 200x112 1

Surfshark VPN

Du sparar 83 % och får ta del av 3 gratismånader såvida du tecknar dig för 2 år. Du betalar €2.09 (ca. 21 kronor) per månad, och en pengarna tillbaka-garanti på 30 dagar inkluderas alltid.
€10.59
2.09/mån
SPARA 80%
Till erbjudandet
Expressvpn 200x12 1

Express VPN

Du betalar $6.67 (ca. 55 kr) i månaden och får samtidigt ta del av tre gratismånader, som inkluderas med hjälp av denna rabattkupong. En pengarna tillbaka-garanti på 30 dagar inkluderas alltid.
$12.95
$6.67/mån
SPARA 48%
Till erbjudandet
ivacy vpn 300x220 1

Ivacy VPN

Du betalar 1 dollar (cirka 10 kr) per månad om du tecknar dig för 5 år. En pengarna tillbaka-garanti på 30 dagar inkluderas alltid.
$9.95
$1/mån
SPARA 90%
Till erbjudandet

Varför finns inte Supergirl på Netflix i Sverige?

Netflix vill kunna visa tv-serien Supergirl i alla regioner, inklusive Sverige. Men då det produktionsbolag som säljer rättigheterna till Supergirl valt att sälja serien till andra streamingaktörer i Sverige, då får Netflix inte visa serien för svenska tittare.

Men du behöver förstås inte leta efter en Supergirl-stream via en sökmotor, då man enkelt kan låsa upp Netflix amerikanska utbud med en VPN.

Vad handlar Supergirl om?

Supergirl handlar om hur ”Stålflickan” kommer till jorden, samt hennes uppväxt och hur hon blir Supergirl. Som brukligt i superhjälteserier så jagar hon brottslingar, och när handlingen tar vid är hon 24 år gammal. Att behärska hennes krafter blir dock inledningsvis en stor utmaning.

Kan man se mer än Supergirl på amerikanska Netflix?

Utöver Supergirl kan du även titta på Vampire Diaries och Lost, så även A Young Doctors Notebook.

Har du låst upp amerikanska Netflix för att kunna se på Supergirl? Och om så är fallet, prata gärna mer om saken i kommentarsfältet nedan.

Prenumerera
Notifiera mig om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

De senaste artiklarna

Mer om VPN