Betalningsverktyget PayPal är både säkert och smidigt, men det är lätt att trilla i en liten fälla som i värsta fall kan bli rätt kostsam.

När du sagt upp ett VPN-abonnemang (eller använder dig av pengarna tillbaka-garantin) räcker det oftast inte med att höra av sig till supporten och meddela att du inte vill vara kund längre. Efter att avtalet är uppsagt kan PayPal fortsätta dra pengar från ditt konto automatiskt, vilket sällan är särskilt populärt. I artikeln nedan går vi igenom hur vi avaktiverar denna funktion på någon minut.

  1. Logga in och ta dig till Inställningsmenyn
  2. Välj ”Betalningar” och sedan ”Hantera dina automatiska betalningar (Visa)”

paypal_-inställningar

  1. Välj den tjänst du vill inaktivera automatiska betalningar för och klicka på ”Avbryt”

säg-upp-paypal-tjänst

Efter att funktionen är inaktiverad ska du hitta företaget (eller ibland betalningsförmedlaren) under fliken ”Visa Inaktiva”.

Nu slipper vi bli lika missnöjda som tjommen nedan:

paypal-drar-pengar-automatiskt-klagar-en-kund-på

Delta i diskussionen