I den här artikeln berättar vi hur du sparar 49 % hos ExpressVPN. Mer specifikt kan du nyttja en rabattlänk. Ingen rabattkod behövs, då de tre gratismånaderna appliceras per automatik.

ExpressVPN presterar utmärkt. De låser upp alla tänkbara streamingplattformar, såsom Netflix, BBC iPlayer SVT Play och mer. Utöver det sparar de inga känsliga loggar, hastighetsläget är dessutom perfekt och VPN-apparna är både lättbegripliga samt säkra.

Detta VPN-företag har dock en akilleshäl, och det är prisläget, som kan uppfattas som något högt i jämförelse mot konkurrenterna. Men med vår rabattlänk kan du göra en av världens bästa VPN-leverantörer mer prisvärd. Gör så här för att nyttja rabatten:

Steg 1: Besök den här länken som tar dig till ExpressVPN:s startsida.

Steg 2: Klicka på ”Få en exklusiv deal”-skylten.

expressvpn-nyttja-rabattkupong

Steg 3: Välj det mellersta alternativet, som ger dig tre gratismånader och i förlängningen en lägre månadskostnad.

expressvpn-rabattkod-2

Steg 4: Betala för ditt ExpressVPN-abonnemang. Som vi tidigare nämnt behövs ingen rabattkod, då kampanjpriset har applicerats per automatik.

betala-för-expressvpn

Vilka ExpressVPN-rabatter finns tillgängliga?

ExpressVPN erbjuder inte några Black Friday-rabatter, Julrabatter, Sommarrabatter eller liknande. VPN-företaget erbjuder inte heller livstidsabonnemang, vilket bör ses som ett plus, då dessa typer av avtal nästan alltid är bluffartade.

Det ordinarie månadspriset för ExpressVPN motsvarar 8.86 dollar, om du tecknar dig för ett år. Den rabattlänk som omnämns ovan är unik för VPNBasen, och det nya månadspriset, dvs. 6.67 dollar månatligen, bör ses som attraktivt.

Besök ExpressVPN via rabattlänken

Prenumerera
Notifiera mig
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments