Meny

Få 3 månader gratis hos CyberGhost och betala 20 kr/mån (Spara 83%)

Nu kan du bli kund hos CyberGhost till ett rabatterat pris. Om du väljer att teckna dig för 3 år sparar du 83 %. Du betalar omkring 800 kronor för att aktivera erbjudandet, vilket innebär att månadskostnaden blir ca. 20 kronor. Erbjudandet gäller tom. 30 november.

Erbjudandet i korthet

  • Abonnemangets längd: 3 år (+ 3 gratismånader)
  • Du sparar pengar: Erbjudandet ger dig 83 % lägre månadspris
  • Extrainnehåll: CyberGhost ID Guard
  • Pengarna tillbaka-garanti: 45 dagar
  • Totalpris: €78 (ca. 800 kr)
  • Månadskostnad: €2 (ca. 20 kronor) per månad

Ta del av erbjudandet!

(Du behöver ingen rabattkod – kampanjpriset appliceras per automatik)

Läs mer: Här listar vi alla rabattkuponger för VPN!

Allt om CyberGhosts erbjudande

Då konkurrensen är stor inom VPN-nischen har många VPN-företag som vana att erbjuda rabatterade priser på sina VPN-abonnemang, och CyberGhost är inget undantag.

Mer specifikt har CyberGhost skapat ett nytt abonnemang som finns tillgängligt under en begränsad tid. Efter att treårsabonnemanget löpt ut tecknas du för tre år till, utan att priset höjs.

Somliga VPN-företag erbjuder lockerbjudanden vari priset blir högre efter att kampanjerbjudandet löpt ut, men CyberGhost ställer sig inte till den skaran.

Det här är det lägsta priset någonsin för ett CyberGhost-abonnemang, och förutom de tre gratismånaderna för du även ta del av CyberGhost ID Guard, som är ett säkerhetsverktyg som skyddar dig mot lösenordsläckor per automatik.

prislista-cyberghost-halloween

CyberGhost är urstarka

CyberGhost är en av världens bästa VPN-tjänster. De är också världens största sett till att deras serverpark är enorm, och ger dig tillgång till över 6 600 servrar.

Utöver det kan du koppla upp maximalt sju enheter på samma gång, kundsupportavdelningen är dessutom väl uppstyrd och har öppet dygnet runt. De erbjuder även egenutvecklade appar för alla tänkbara plattformar, inklusive iOS samt Android.

Om du vill veta mer om VPN-företaget, ta gärna del av vårt test av CyberGhost, där alla viktiga attribut presenteras.

Erbjudandet är gäller tillsvidare men kan avbrytas när som helst, så du kan inte vänta hur länge som helst. Du kan förstås titta runt bland andra bra VPN-tjänster, men då CyberGhost presterar mycket bra rekommenderar vi att du tecknar dig för ett CyberGhost-abonnemang.

Prenumerera
Notifiera mig om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

De senaste artiklarna

Mer om VPN