Meny

Så gör du för att titta på amerikanska Hulu i Sverige

Hulu fungerar inte i Sverige på grund av konstiga licenssystem. Men du kan titta på Hulu i Sverige med hjälp av en VPN-tjänst. Det är såväl enkelt som lagligt. Följ guiden nedan för att låsa upp Hulu. Lycka till!

Bästa VPN för att låsa upp Hulu

Cyberghost small logo 250

CyberghostMest VPN för pengarna!

4 gratismånader för nya kunder
Från
€ 2,03
9.9
Så tycker vi
Specifikationer
Cyberghost ger dig mest VPN för pengarna. Just nu inkluderas även 3 månader gratis via samtliga länkar på VPNBasen.
Recension
  4 gratismånader för nya kunder
  Värdens största servernätverk
  Världens snabbaste servernätverk
  Sparar inga känsliga loggar
  Låser upp Netflix i 15 regioner
  Program på svenska
  Säker webbläsare inkluderas
  Annonsblockerare inkluderas
  Ingenting
Pris från
€2,03 (ca. 23 kr) per månad
Fungerar med
Windows, Mac, iOS, Android och Linux
Antal samtidiga enheter
7
Anonym fildelning
Tillåts
Låser upp Netflix
Ja, i över 15 regioner inkl. USA
Policy om loggar
Inga loggar sparas
VPN-protokoll
OpenVPN, WireGuard och IKEv2
Kill Switch
Ja, för alla applikationer.
Webbsida på svenska
Ja, och alla nordiska språk.
Program på svenska
Ja, och alla nordiska språk.
Betala med
Kreditkort, kontokort, PayPal eller Bitcoin
Pengarna tillbaka-garanti
45 dagar

Cyberghost är den bästa VPN-tjänsten för att låsa upp Hulu i Sverige. De låser upp i princip alla tv-plattformar i hela världen och erbjuder ett så pass snabbt servernätverk att uppkopplingen mot Hulu aldrig hackar.

Läs mer: De bästa VPN-tjänsterna enligt våra tester.

Så låser du upp amerikanska Hulu i Sverige

 • Steg 1: Skapa ett konto på Cyberghost.com och betala för ditt VPN-abonnemang.
 • Steg 2: Ladda ner den VPN-app som passar bäst. Cyberghost bjussar på egenutvecklade appar för alla vanliga enheter (iOS, Android, Windows och Mac) samt några till.

Cyberghost erbjuder appar for alla vanliga enhetr

 • Steg 3: Logga in i VPN-programmet och välj en server som låser upp amerikanska Hulu.

Valj en server som ar optimerad for att lasa uipp Hulu i USA

Mygiftcardsupplu

Mygiftcardsupplu 1

Vaxla in ditt presentkort

 • Steg 6: En ny flik öppnas nu där det står ”Start your free trial”. Klicka på den knappen.
 • Steg 7: Välj den abonnemangsform som passar bäst. De reklamfinansierade abonnemangen är ganska trevligt prissatta, som du ser nedan.

Tackna dig for ett lampligt abonnemang

 • Steg 8: Fyll i informationsfältet och klicka på ”Continue”. Om du tvingas uppge ett amerikanskt postnummer, använd ”55315” eller ”55315”. De ska fungera utmärkt.
 • Steg 9: Det var faktiskt allt. Nu kan du titta på Hulu i Sverige.

Svar på vanligt ställda frågor:

Läs mer: Vad är en VPN?

1. Var är Hulu tillgängligt?

I USA och Japan. Om du försöker koppla upp dig i något annat land är det felmeddelanden som väntar, om du inte använder dig av en VPN vill säga.

2. Vilka VPN-tjänster låser upp Hulu?

Det är bara de bästa och mest högpresterande VPN-aktörerna som klarar av att överlista Hulus skyddsåtgärder. Men för att svara på frågan klarar både ExpressVPN(recension) och Cyberghost(recension) av den uppgiften.

3. Är det lagligt att låsa upp Hulu i Sverige?

Ja. Det finns inget i Hulus användaravtal som säger att det är förbjudet att använda en VPN-tjänst för att ”lura systemet”. VPN-tekniken nämns inte överhuvudtaget. De säger dock att användare som inte befinner sig i USA eller Japan kan stängas av.

Mer specifikt vinner du förmodligen inga popularitetspriser om du använder dig av en VPN för att titta på Hulu. Men i skrivande stund har de inte portat några användare – och det lär de inte göra i framtiden heller.

4. Vilka VPN-tjänster klarar inte av att låsa upp Hulu?

Alla VPN-företag säger att de är störst, bäst och vackrast, men trots att så är fallet är det bara ett fåtal av dem som klarar av att låsa upp Hulu.

För att nämna några exempel klarar följande VPN-aktörer inte av att överlista Hulu:

 • IPVanish
 • PureVPN
 • Private Internet Access
 • Avast Secureline

5. Kan en VPN-tjänst som är gratis överlista Hulu?

Nej. Att låsa upp utländska streamingtjänster är svårt, kostar pengar och kräver specialkompetens från VPN-företagets sida. Många kostnadsfria VPN-tjänster tillämpar dessutom databegränsningar, så även om du skulle lyckas låsa upp Hulu kan du inte titta mer än någon halvtimme med en gratis VPN.

För det andra är gratisalternativens VPN-servrar plågsamt långsamma och för det tredje säljer de vidare alla data till diverse reklaminstitut, och kan därför inte ses som något stabilt alternativ.

6. Varför är inte Hulu tillgängligt överallt?

Hulu (och många andra tv-plattformar) köper in sitt material från stora mediebolag som säljer sina filmer och tv-serier flera gånger om, dvs. till många olika regioner, för att på så sätt tjäna mer pengar.

Och då Hollywood gillar dagens ganska snedvridna licenssystem måste streamingplattformarna lyda och därmed låsa ute kunder som bor i ”fel” länder.

7. Fungerar Hulu i Storbritannien?

Nej. Då Hulu är en amerikansk tv-plattform är det omöjligt att komma åt materialet i Storbritannien. År 2018 klurade Hulu på huruvida en internationell utrullning skulle vara möjlig, och vid det tillfället sågs Storbritannien som en stark kandidat. Men någon brittisk lansering blev det tyvärr aldrig frågan om.

Om d bor eller semestrar i Storbritannien kan du förstås låsa upp Hulu med en VPN – precis som vanligt. En amerikansk IP-adress och ett Hulu-konto är allt som behövs.

8. Vad kostar ett Hulu-abonnemang?

Att kunna titta på Hulu gratis kan du tyvärr glömma. För många år sedan erbjöd de gratis prova på-abonnemang, men den tiden är förbi.

Numera kostar de reklamfinansierade abonnemangen från $5.99 i månaden, och om du vill slippa avbrotten får du dubblera den summan (den reklamfria varianten går loss för $11.99 i månaden).

9. Hur kan man betala för Hulu i Sverige?

Om du vill komma åt Hulu utanför USA eller Japan kan du använda dig av något av de presentkorts-alternativ som angetts ovan.

Men det finns även ett tredje alternativ. På Statespay kan du skapa ett virtuellt kreditkort som fungerar utmärkt i USA. Den enda nackdelen är att det kostar en slant, närmare bestämt $3.99 i månaden.

Statespay ar ett smidigt betalalternativ for Hulu

10. Hulu klagar på ett Proxy-fel, vafalls?

Om Hulu inte släpper in dig kan det vara ett Proxy-fel som spökar. Du kan försöka lösa felet tillsammans med VPN-företagets kundtjänst, men om du inte vill/orkar prata med dem kan du i regel lösa problemet genom att avaktivera IPv6.

IPv6 är ett nytt (okej nygammalt) IP-protokoll som långtifrån alla VPN-aktörer stödjer fullt ut, och den svagheten har Hulu sniffat sig till. Prova gärna med att avaktivera IPv6 genom att följa den här guiden. Och om inte det hjälper – ta kontakt med supportavdelningen och förklara vad som hänt.

I övrigt kräver vissa VPN-företag att du använder dig av specifika streamingservrar för att Hulu ska kunna överlistas. Ta gärna kontakt med VPN-företaget och fråga vilka servrar som klarar av att låsa upp Hulu just nu.

Om du har några frågor, hojta gärna till i kommentarsfältet nedan. Och om du gillar guiden – dela den gärna på Facebook eller Twitter.

Prenumerera
Notifiera mig om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

De senaste artiklarna

Mer om VPN