Meny

Se The Walking Dead via Netflix i USA

Du kan inte se The Walking Dead på Netflix i Sverige, då serien endast återfinns i det amerikanska Netflixbiblioteket. Om du redan är kund hos Netflix är det en bra idé att låsa upp amerikanska Netflix med en VPN, då det ger dig tillgång till 800 fler serier än svenska Netflix.

Har du bråttom? Så här gör du!

Med en VPN kan du vidarebefordra din internetuppkoppling via USA, så att det amerikanska utbudet blir tillgängligt. Samtidigt skyddas din internettrafik i en krypterad VPN-tunnel, vilket innebär att du blir anonym på nätet.

Gör så här för att titta på The Walking Dead i Sverige med en VPN:

 1. Teckna dig för en bra VPN-tjänst. Cyberghost är det bästa VPN-alternativet, sett till pris, prestanda och funktionalitet. Om du vill jämföra de bästa VPN-alternativen kan du göra det på topplistan.
 2. Ladda ner och installera VPN-appen, och logga in. Med Cyberghost kan du koppla upp 7 enheter på en och samma gång.
 3. Klicka på ”For Streaming” och välj den USA-server som är märkt ”Optimized for Netflix US”

cyberghost-laser-upp-netflix-via-klienten

4. Nu kan du titta på The Walking Dead via amerikanska Netflix.

Vad handlar The Walking Dead om?

The Walking Dead är en amerikansk actionserie som handlar om en grupp människor som kämpar för att överleva efter att en zombieapokalyps drabbat USA. Miljontals människor har dött, men trots det vägrar överlevarna att samarbeta med varandra, och konflikter uppstår ofta mellan olika grupperingar.

Gruppen leds av huvudpersonen Rick Grimes, som tidigare arbetat som sheriff. Grimes hade dock tur, då han sköts på ett arbetspass strax innan zombieutbrottet tog vid. När han vaknar upp i sjukhussängen märker han snabbt att nästan alla han känt har smittats, och springer runt på gatorna på ständig jakt efter mat (överlevare).

Grimes har som mål att leta upp sin familj, men då gatorna är överfulla med walkers (zombies heter walkers i TWD) blir det en tuff uppgift. Istället för att hitta sin familj träffar han av en slump ett antal främlingar, som även de vill undvika att bli zombiemat.

Då Grimes är en naturlig ledare blir det han som tar ansvar för de stora besluten, såsom var gruppen ska bo, var de ska leta efter mat och hur de undviker zombiehordarna på bästa sätt.

Vem skrev The Walking Dead?

TWD är skapad av Frank Darabont, och handlingen är kraftigt inspirerad en serietidningsamling med samma namn. Det var Robert Kirkman, Tony Moore och Charlie Adlard som författade serietidningssamlingen.

När sändes The Walking Dead för första gången?

Seriepremiären gick av stapeln den 31 oktober 2010, på den amerikanska tv-kanalen AMC. Den tionde säsongen av serien sändes 2020, och den elfte ska ta vid år 2021. Serien har även fått en spinoff, ”Fear the Walking Dead”, som nästan är lika populär som originalserien.

Hur kan man streama The Walking Dead i Sverige?

Med en VPN-tjänst kan du låsa upp amerikanska Netflix, och titta på The Walking Dead-streams från var du än befinner dig, inklusive Sverige. VPN-tjänsten döljer din personliga identifierare på nätet, eller ditt IP-nummer, så att ingen får reda på vad du gör på nätet.

Internetoperatörer och andra övervakare kan inte heller se var du surfar ifrån, då du kan byta land (VPN-server) på några sekunder via ett knapptryck. Sammanfattningsvis surfar du säkrare och mer anonymt, samtidigt som du kan titta på en The Walking Dead-stream i Sverige.

Svar på vanligt ställda frågor

 • Vad kostar det att låsa upp TWD i Sverige?

  Med Cyberghost VPN kostar det cirka 20 kronor per månad, såvida du tecknar dig för ett längre abonnemang.

 • Varför är TWD inte tillgängligt på svenska Netflix?

  På grund av att Netflix endast har köpt upp sändningsrättigheterna för The Walking Dead till USA. Netflix har därför inte rätt att visa TWD i Sverige, Norge, Finland och resten av Europa.

 • Går det snabbt att titta på en TWD-stream via Netflix i USA?

  Ja, du kan titta på en The Walking Dead-stream inom loppet av några minuter. Allt du behöver göra är att hitta en bra VPN, installera en VPN-app och koppla upp dig mot en VPN-server i USA.

 • Kan alla VPN-tjänster låsa upp TWD i Sverige?

  Nej, det är bara ett fåtal VPN-tjänster som klarar av det. Cyberghost och ExpressVPN är två av dessa.

 • Vilka The Walking Dead-serier finns?

  The Walking Dead (11 säsonger) | IMDb: 8.1

  Fear The Walking Dead (6 säsonger) | IMDb: 6.9

  The Walking Dead: World Beyond (1 säsong) | IMDb: 4.1

  De två spinoff-serier som nämns ovan finns inte på Netflix, oavsett vilken region du byter till. Detta då produktionsbolaget AMC äger rättigheterna.

 • Har du låst upp det amerikanska Netflixutbudet för att kunna titta på The Walking Dead. Om så är fallet – prata gärna mer om saken i kommentarsfältet nedan.

  2 KOMMENTARER

  Subscribe
  Notify of
  guest
  2 Comments
  Oldest
  Newest Most Voted
  Inline Feedbacks
  View all comments
  Bengt Olsson

  Hejsan,
  kan nämna det finns en serie till som heter
  the Walking Dead Beyond
  också bra handlar om 4 ungdomar skall söka efter viktig person tydligen

  De senaste artiklarna

  Black Week hos OVPN: T-shirt + 2 år gratis multihop

  OVPN har lanserat ett Black Week-erbjudande vari du får 24 månader gratis multihop, vilket innebär extra stark kryptering via två av OVPN:s serverhallar innan...

  De mest nerladdade filmerna i Sverige vecka 47 (2020)

  Precis som förra veckan gör två nykomlingar entré; och detta i form av actionkomedin "Fatman" samt skräckthrillern "Run". Förra veckans första- och andraplatsbidrag, "Greenland"...

  Upphovsrättstroll har begärt ut över 42 000 svenska IP-nummer år 2020

  Data som internetoperatören Bahnhof tagit fram pekar på att 42 869 IP-nummer begärts ut, som tillhör förmodade BitTorrent-pirater. Det är främst Teliakunder som fått...

  De mest nerladdade filmerna i Sverige vecka 46 (2020)

  Den här veckan gör två nykomlingar entré; Greenland och The New Mutants, som återfinns på första respektive andra plats i listan. Utöver det gör...

  Mer om VPN

  10 vanliga myter om VPN-tekniken (som är helt fel)

  VPN-tjänsterna blir alltmer populära, mycket på grund av att våra internetoperatörer numera tvingas avlyssna oss per automatik, samt då upphovsrättslobbyn är ilsken som aldrig...

  Hur döljer man en VPN-IP-adress? (4 alternativ)

  Det finns tusentals guider som visar hur du döljer din riktiga IP-adress (här är vårat bidrag), men hur döljer du den IP-adress som VPN-företaget...

  Så här låser ni upp YLE Areena i Sverige

  Finlandssvenskar. Eller ja, alla som bor utanför Finlands gränser, kan inte ta del av YLE Areenas utbud. Men det är ingen större fara. Med...

  Netflix Proxy-fel: Vad är det, och hur löser du problemet?

  Netflix Proxy Error-felmeddelandet uppenbarar sig när Netflix märker av att du försöker streama en video i samband med att du är uppkopplad mot en...

  Kika på US Open i golf helt gratis via en VPN-tjänst

  US Open i golf är ett riktigt spektakel, och spännande som attan är det. Om ni vill komma undan utan att spendera några slantar...

  De bästa VPN-tjänsterna för iPhone och iOS år 2020

  Apple storsatsar på att marknadsföra sig som en säker teknikjätte. De har låst in alla sina mobila enheter i iOS-systemet, och väl där ser...