Meny

SÄ kan du titta pÄ The Magicians via amerikanska Netflix

Tv-serien The Magicians finns inte tillgĂ€nglig via svenska Netflix. Det betyder att du mĂ„ste lĂ„sa upp det amerikanska Netflix-utbudet för att kunna fĂ„ tillgĂ„ng till serien. Att kunna ”lura systemet” för att kunna titta pĂ„ The Magicians Ă€r inte svĂ„rt, men det krĂ€ver dock en bra VPN-tjĂ€nst.

SÄ kan du titta pÄ The Magicians i Sverige

  1. Skaffa en bra VPN-tjÀnst. CyberGhost och ExpressVPN Àr tvÄ mycket bra VPN-alternativ som bÄda klarar av att ge dig tillgÄng till amerikanska Netflix.
  2. Ladda ner VPN-programmet. Alla VPN-tjÀnster som vi nÀmner i denna artikel erbjuder begripliga applikationer för iOS, Android, Windows, MacOS och Linux. Om du kÀnner dig osÀker, lÀs gÀrna vÄr samlingsartikel om de bÀsta VPN-tjÀnsterna för Netflix.
  3. Logga in och koppla upp dig mot en server i USA. I samma stund tror Netflix att du surfar i USA, varpÄ de ger dig tillgÄng till det amerikanska utbudet.
  4. Starta Netflix-appen, och streama The Magicians. 

Netflix infogram sv till usa

3 bra VPN-tjÀnster för att titta pÄ The Magicians

Cyberghost 200x112 1

Cyberghost VPN

Du betalar €2.00 (ca. 20 kronor) per mĂ„nad om du tecknar dig för 3 Ă„r, och fĂ„r Ă€ven ta del av 3 gratismĂ„nader. En 45 dagar lĂ„ng pengarna tillbaka-garanti inkluderas alltid.
€11.99
€2.00/mĂ„n
SPARA 83%
Till erbjudandet
Surfshark 200x112 1

Surfshark VPN

Du sparar 83 % och fĂ„r ta del av 3 gratismĂ„nader sĂ„vida du tecknar dig för 2 Ă„r. Du betalar €2.09 (ca. 21 kronor) per mĂ„nad, och en pengarna tillbaka-garanti pĂ„ 30 dagar inkluderas alltid.
€10.59
€2.09/mĂ„n
SPARA 80%
Till erbjudandet
Expressvpn 200x12 1

Express VPN

Du betalar $6.67 (ca. 55 kr) i mÄnaden och fÄr samtidigt ta del av tre gratismÄnader, som inkluderas med hjÀlp av denna rabattkupong. En pengarna tillbaka-garanti pÄ 30 dagar inkluderas alltid.
$12.95
$6.67/mÄn
SPARA 48%
Till erbjudandet

LÀs mer: Det finns mÄnga bra serier pÄ amerikanska Netflix.

Är det lagligt att titta pĂ„ The Magicians via Netflix i USA

Det Àr fullkomligt lagligt att lÄsa upp det amerikanska Netflix-utbudet för att kunna titta pÄ The Magicians i Sverige. Netflix försöker göra det svÄrare för kunder att byta region manuellt med hjÀlp av en VPN. Men det Àr alltid helt lagligt att byta Netflix-bibliotek hur ofta man vill.

Varför finns inte The Magicians pÄ Netflix i Sverige?

Netflix har valt att inte köpa in The Magicians till det svenska biblioteket. Sannolikt Àr det andra skandinaviska tv-portaler som köpt rÀttigheterna för The Magicians, som i sin. Men om Netflix beslutar sig för att inkludera The Magicians i deras svenska bibliotek blir serien tillgÀnglig Àven hÀr.

Prenumerera
Notifiera mig om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

De senaste artiklarna

Mer om VPN