Meny

Så kan du titta på The Magicians via amerikanska Netflix

Tv-serien The Magicians finns inte tillgänglig via svenska Netflix. Det betyder att du måste låsa upp det amerikanska Netflix-utbudet för att kunna få tillgång till serien. Att kunna ”lura systemet” för att kunna titta på The Magicians är inte svårt, men det kräver dock en bra VPN-tjänst.

Så kan du titta på The Magicians i Sverige

  1. Skaffa en bra VPN-tjänst. CyberGhost och ExpressVPN är två mycket bra VPN-alternativ som båda klarar av att ge dig tillgång till amerikanska Netflix.
  2. Ladda ner VPN-programmet. Alla VPN-tjänster som vi nämner i denna artikel erbjuder begripliga applikationer för iOS, Android, Windows, MacOS och Linux. Om du känner dig osäker, läs gärna vår samlingsartikel om de bästa VPN-tjänsterna för Netflix.
  3. Logga in och koppla upp dig mot en server i USA. I samma stund tror Netflix att du surfar i USA, varpå de ger dig tillgång till det amerikanska utbudet.
  4. Starta Netflix-appen, och streama The Magicians. 

Netflix infogram sv till usa

3 bra VPN-tjänster för att titta på The Magicians

Cyberghost 200x112 1

Cyberghost VPN

Du betalar €2.00 (ca. 20 kronor) per månad om du tecknar dig för 3 år, och får även ta del av 3 gratismånader. En 45 dagar lång pengarna tillbaka-garanti inkluderas alltid.
€11.99
2.00/mån
SPARA 83%
Till erbjudandet
Surfshark 200x112 1

Surfshark VPN

Du sparar 83 % och får ta del av 3 gratismånader såvida du tecknar dig för 2 år. Du betalar €2.09 (ca. 21 kronor) per månad, och en pengarna tillbaka-garanti på 30 dagar inkluderas alltid.
€10.59
2.09/mån
SPARA 80%
Till erbjudandet
Expressvpn 200x12 1

Express VPN

Du betalar $6.67 (ca. 55 kr) i månaden och får samtidigt ta del av tre gratismånader, som inkluderas med hjälp av denna rabattkupong. En pengarna tillbaka-garanti på 30 dagar inkluderas alltid.
$12.95
$6.67/mån
SPARA 48%
Till erbjudandet

Läs mer: Det finns många bra serier på amerikanska Netflix.

Är det lagligt att titta på The Magicians via Netflix i USA

Det är fullkomligt lagligt att låsa upp det amerikanska Netflix-utbudet för att kunna titta på The Magicians i Sverige. Netflix försöker göra det svårare för kunder att byta region manuellt med hjälp av en VPN. Men det är alltid helt lagligt att byta Netflix-bibliotek hur ofta man vill.

Varför finns inte The Magicians på Netflix i Sverige?

Netflix har valt att inte köpa in The Magicians till det svenska biblioteket. Sannolikt är det andra skandinaviska tv-portaler som köpt rättigheterna för The Magicians, som i sin. Men om Netflix beslutar sig för att inkludera The Magicians i deras svenska bibliotek blir serien tillgänglig även här.

Prenumerera
Notifiera mig om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

De senaste artiklarna

Mer om VPN