Meny

SÄ kan du titta pÄ Schitts Creek via amerikanska Netflix

Schitts Creek Àr en rolig komediserie som inte finns tillgÀnglig pÄ svenska Netflix. Du mÄste dÀrför byta region för Netflix för att kunna titta pÄ Schitts Creek i Sverige. NÀrmare bestÀmt Àr det den amerikanska regionen av Netflix som gÀller. Du kan enkelt byta region med en VPN.

SÄ kan du titta pÄ Schitts Creek i Sverige

  1. Teckna dig för en VPN som klarar av att byta region för Netflix. CyberGhost och ExpressVPN sköter den uppgiften pÄ ett utmÀrkt sÀtt. Men om du kÀnner dig osÀker, lÀs gÀrna mer och jÀmför de bÀsta VPN-tjÀnsterna för Netflix.
  2. Ladda ner VPN-programmet pÄ din enhet, tex. din mobiltelefon. De VPN-tjÀnster som vi pratar mer om i den hÀr artikeln erbjuder begripliga applikationer för iOS, Android, MacOS, Windows 10 samt Linux.
  3. Logga in med rÀtt anvÀndaruppgifter.
  4. Koppla upp dig mot en server i USA. SÄ att Netflix tror att du befinner dig i USA, och dÀrmed ger dig tillgÄng till det amerikanska Netflix-utbudet.
  5. Starta upp Netflix-appen, och streama Schitts Creek.

Netflix infogram sv till usa

3 VPN-tjÀnster för att titta pÄ Schitts Creek i Sverige

Cyberghost 200x112 1

Cyberghost VPN

Du betalar €2.00 (ca. 20 kronor) per mĂ„nad om du tecknar dig för 3 Ă„r, och fĂ„r Ă€ven ta del av 3 gratismĂ„nader. En 45 dagar lĂ„ng pengarna tillbaka-garanti inkluderas alltid.
€11.99
€2.00/mĂ„n
SPARA 83%
Till erbjudandet
Surfshark 200x112 1

Surfshark VPN

Du sparar 83 % och fĂ„r ta del av 3 gratismĂ„nader sĂ„vida du tecknar dig för 2 Ă„r. Du betalar €2.09 (ca. 21 kronor) per mĂ„nad, och en pengarna tillbaka-garanti pĂ„ 30 dagar inkluderas alltid.
€10.59
€2.09/mĂ„n
SPARA 80%
Till erbjudandet
Expressvpn 200x12 1

Express VPN

Du betalar $6.67 (ca. 55 kr) i mÄnaden och fÄr samtidigt ta del av tre gratismÄnader, som inkluderas med hjÀlp av denna rabattkupong. En pengarna tillbaka-garanti pÄ 30 dagar inkluderas alltid.
$12.95
$6.67/mÄn
SPARA 48%
Till erbjudandet

LÀs mer: Det finns mÄnga bra serier pÄ Netflix i USA.

Varför finns inte Schitts Creek pÄ Netflix i Sverige?

Det Àr CBC och Pop TV som Àger rÀttigheterna för Schitts Creek. Netflix har förvisso köpt in de rÀttigheter som krÀvs för att kunna visa serien. Men bara i USA, och inte i Sverige. CBC och Pop TV vill nÀmligen kunna sÀlja Schitts Creek till sÄ mÄnga regioner som möjligt för att tjÀna mer pengar.

LÀs mer: Det finns Àven mÄnga bra filmer pÄ amerikanska Netflix.

Kan man titta pÄ Schitts Creek med svenska undertexter?

Om du vÀljer att lÄsa upp det amerikanska Netflix-utbudet Àr det som bÀst engelska undertexter som gÀller. Du kan förvisso titta pÄ en Schitts Creek-stream med svenska undertexter via en streamingsida, men det rekommenderar vi inte dÄ dessa i regel innehÄller farliga annonser.

LÀs mer: ExpressVPN fungerar utmÀrkt tillsammans med Netflix

Är det lagligt att titta pĂ„ Schitts Creek via amerikanska Netflix?

Det Àr fullt lagligt att lÄsa upp det amerikanska Netflix-utbudet i andra lÀnder, exempelvis USA, för att kunna titta pÄ serier sÄsom Schitts Creek, Dexter, Supergirl och Jericho. Netflix har dock infört en kraftig brandvÀgg för att med mÄl att förhindra att man byter region, men lagligt Àr det.

Prenumerera
Notifiera mig om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

De senaste artiklarna

Mer om VPN