Meny

SÄ kan du titta pÄ Jericho via amerikanska Netflix

Du kan inte titta pÄ Jericho via svenska Netflix. Men det spelar ingen roll. PÄ bara nÄgra minuter kan man byta den region som gÀller för Netflix, vilket innebÀr att du fÄr tillgÄng till samtliga sÀsonger av Jericho. För att titta pÄ Jericho via Netflix mÄste du byta region till Netflix i USA.

SÄ kan du titta pÄ Jericho i Sverige

  1. Teckna dig för en VPN som klarar av att byta region för Netflix. CyberGhost och ExpressVPN klarar av att lÄsa upp Netflix i USA. Men om du vill lÀsa mer om de bÀsta VPN-tjÀnsterna för Netflix Àr du mycket vÀlkommen att göra det.
  2. Ladda ner VPN-appen. Alla VPN-alternativ som vi pratar mer om i den hÀr artikeln erbjuder begripliga program för iOS, Android, Windows, MacOS och Linux.
  3. Logga in i VPN-appen. Det gör du genom att uppge rÀtt anvÀndarnamn och lösenord.
  4. Koppla upp dig mot en amerikansk server. Om du gör sÄ tror Netflix att du befinner dig i USA, vilket innebÀr att du kan streama Jericho via det amerikanska Netflix-biblioteket.
  5. Starta Netflix-appen, och streama Jericho. 

Netflix infogram sv till usa

3 VPN-tjÀnster för att titta pÄ Jericho i Sverige

Cyberghost 200x112 1

Cyberghost VPN

Du betalar €2.00 (ca. 20 kronor) per mĂ„nad om du tecknar dig för 3 Ă„r, och fĂ„r Ă€ven ta del av 3 gratismĂ„nader. En 45 dagar lĂ„ng pengarna tillbaka-garanti inkluderas alltid.
€11.99
€2.00/mĂ„n
SPARA 83%
Till erbjudandet
Surfshark 200x112 1

Surfshark VPN

Du sparar 83 % och fĂ„r ta del av 3 gratismĂ„nader sĂ„vida du tecknar dig för 2 Ă„r. Du betalar €2.09 (ca. 21 kronor) per mĂ„nad, och en pengarna tillbaka-garanti pĂ„ 30 dagar inkluderas alltid.
€10.59
€2.09/mĂ„n
SPARA 80%
Till erbjudandet
Expressvpn 200x12 1

Express VPN

Du betalar $6.67 (ca. 55 kr) i mÄnaden och fÄr samtidigt ta del av tre gratismÄnader, som inkluderas med hjÀlp av denna rabattkupong. En pengarna tillbaka-garanti pÄ 30 dagar inkluderas alltid.
$12.95
$6.67/mÄn
SPARA 48%
Till erbjudandet

LÀs mer: Greys Anatomy och The L Word Àr tvÄ bra serier pÄ amerikanska Netflix.

LÀs mer: Cyberghost fungerar utmÀrkt med Netflix

Är det lagligt att titta pĂ„ Jericho via amerikanska Netflix?

Det Àr fullt lagligt att lÄsa upp amerikanska Netflix för att kunna titta pÄ Jericho. Netflix gillar inte att man byter region med hjÀlp av en VPN, och försöker förhindra det via en kraftfull brandvÀgg. Det finns dock inga lagar eller regler som sÀger att man inte fÄr byta region för Netflix.

Varför kan man inte titta pÄ Jericho via svenska Netflix?

Det Àr det amerikanska tv-bolaget CBS som Àger rÀttigheterna för Jericho, vilket innebÀr att Netflix Àr tvungen att köpa in licensen för Jericho frÄn dem. Netflix har dock valt att bara köpa en licens för att visa serien i USA, vilket innebÀr att Jericho inte finns tillgÀngligt pÄ svenska Netflix.

Prenumerera
Notifiera mig om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

De senaste artiklarna

Mer om VPN