Meny

Så kan du titta på The L Word via amerikanska Netflix

The L Word finns inte tillgängligt på Netflix i Sverige. Du måste nämligen låsa upp amerikanska Netflix för att kunna titta på The L Word. Mer specifikt kan du lura Netflix att tro att du befinner dig i USA, vilket medför att du kan titta på The L Word via USA-biblioteket.

Varför finns inte The L Word på Netflix i Sverige?

Det är det amerikanska tv-bolaget Showtime som äger rättigheterna för The L Word. De har valt att sälja dessa rättigheter till Netflix, som i sin tur endast för visa serien för personer som befinner sig i USA. Showtime tvingar Netflix att regionsbegränsa The L Word för att tjäna mer pengar.

Så kan du titta på The L Word i Sverige

  1. Skaffa en bra VPN som kan låsa upp Netflix i USA. Mer specifikt måste VPN-tjänsten klara av att överlista Netflix kraftiga Proxy-brandvägg. Samtliga av de VPN-tjänster som vi pratar mer om i den här artikeln klarar av det.
  2. Ladda ner VPN-programmet på din enhet. CyberGhost och ExpressVPN erbjuder begripliga applikationer för iOS, Android, Mac, Windows och Linux.
  3. Koppla upp dig mot en amerikansk VPN-server. För att Netflix ska tro att du befinner dig i USA, när du i själva verket befinner dig i Sverige.
  4. Nu kan du streama The L Word via amerikanska Netflix. 

Cyberghost laser upp

3 VPN-tjänster för att titta på amerikanska Netflix och 30 Rock

Cyberghost 200x112 1

Cyberghost VPN

Du betalar €2.00 (ca. 20 kronor) per månad om du tecknar dig för 3 år, och får även ta del av 3 gratismånader. En 45 dagar lång pengarna tillbaka-garanti inkluderas alltid.
€11.99
2.00/mån
SPARA 83%
Till erbjudandet
Surfshark 200x112 1

Surfshark VPN

Du sparar 83 % och får ta del av 3 gratismånader såvida du tecknar dig för 2 år. Du betalar €2.09 (ca. 21 kronor) per månad, och en pengarna tillbaka-garanti på 30 dagar inkluderas alltid.
€10.59
2.09/mån
SPARA 80%
Till erbjudandet
Expressvpn 200x12 1

Express VPN

Du betalar $6.67 (ca. 55 kr) i månaden och får samtidigt ta del av tre gratismånader, som inkluderas med hjälp av denna rabattkupong. En pengarna tillbaka-garanti på 30 dagar inkluderas alltid.
$12.95
$6.67/mån
SPARA 48%
Till erbjudandet

Läs mer: Det finns många bra serier på Netflix i USA.

Är det lagligt att titta på 30 Rock via amerikanska Netflix?

Det är lagligt att skaffa en bra VPN som klarar av att låsa upp Netflix, för att därmed få tillgång till det amerikanska Netflix-utbudet och i förlängningen 30 Rock. Netflix tycker inte om att man byter bibliotek genom att ”lura systemet”, men det finns ingenting som de kan göra åt saken.

Prenumerera
Notifiera mig om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

De senaste artiklarna

Mer om VPN