Meny

SÄ kan du titta pÄ Blue Bloods via amerikanska Netflix

Blue Bloods Àr en populÀr polisserie som inte finns tillgÀnglig pÄ svenska Netflix. För att kunna streama Blue Bloods mÄste du byta region i Netflix, till Netflix i USA. Det finns mÄnga bra serier pÄ amerikanska Netflix, som du fÄr tillgÄng till med en VPN-tjÀnst.

SÄ kan du titta pÄ Blue Bloods i Sverige

  1. Skaffa en bra VPN-tjÀnst kan lÄsa upp Netflix i andra regioner. I detta fall USA. CyberGhost och ExpressVPN klarar av det galant. Men om du vill vÀlja och vraka bland fler VPN-tjÀnster, dÄ Àr det en bra idé att lÀsa mer om de bÀsta VPN-tjÀnsterna för amerikanska Netflix.
  2. Ladda ner VPN-programmet pÄ din enhet, tex. din dator. De VPN-alternativ som vi pratar mer om i den hÀr artikeln finns tillgÀngliga för iOS, Android, Windows 10, MacOS samt Linux.
  3. Logga in i VPN-programmet med rÀtt anvÀndaruppgifter.
  4. Koppla upp dig mot en VPN-server i USA. För att Netflix ska kunna ge dig tillgÄng till det amerikanska Netflix-biblioteket.
  5. Starta upp Netflix-appen, och streama Blue Bloods.

Netflix infogram sv till usa

3 VPN-tjÀnster för att titta pÄ Blue Bloods i Sverige

Cyberghost 200x112 1

Cyberghost VPN

Du betalar €2.00 (ca. 20 kronor) per mĂ„nad om du tecknar dig för 3 Ă„r, och fĂ„r Ă€ven ta del av 3 gratismĂ„nader. En 45 dagar lĂ„ng pengarna tillbaka-garanti inkluderas alltid.
€11.99
€2.00/mĂ„n
SPARA 83%
Till erbjudandet
Surfshark 200x112 1

Surfshark VPN

Du sparar 83 % och fĂ„r ta del av 3 gratismĂ„nader sĂ„vida du tecknar dig för 2 Ă„r. Du betalar €2.09 (ca. 21 kronor) per mĂ„nad, och en pengarna tillbaka-garanti pĂ„ 30 dagar inkluderas alltid.
€10.59
€2.09/mĂ„n
SPARA 80%
Till erbjudandet
Expressvpn 200x12 1

Express VPN

Du betalar $6.67 (ca. 55 kr) i mÄnaden och fÄr samtidigt ta del av tre gratismÄnader, som inkluderas med hjÀlp av denna rabattkupong. En pengarna tillbaka-garanti pÄ 30 dagar inkluderas alltid.
$12.95
$6.67/mÄn
SPARA 48%
Till erbjudandet

Varför finns inte Blue Bloods pÄ svenska Netflix?

Det Àr det amerikanska produktionsbolaget CBS som Àger rÀttigheterna för Schitts Creek. Netflix har dock köpt in rÀttigheterna för serien. Men bara för personer som bor i USA, och inte i Sverige och resten av Skandinavien. CBS sÀljer Schitts Creek till flera olika regioner för att tjÀna mer pengar.

Vad kostar det att titta pÄ Blue Bloods pÄ amerikanska Netflix?

Ett Netflix-abonnemang krÀvs, som kostar frÄn cirka 90 kronor per mÄnad. Du behöver aldrig betala mer för att kunna titta pÄ ett Netflix-bibliotek i ett annat land. Utöver detta krÀvs en VPN-tjÀnst som möjliggör att du kan överlista Netflix regionsspÀrr. En bra VPN kostar frÄn ca. 20 kr/mÄn.

Prenumerera
Notifiera mig om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

De senaste artiklarna

Mer om VPN