Meny

Se Avatar den siste luftbändaren i Sverige med en VPN

Avatar the last airbender, eller Avatar den siste luftbändaren finns inte tillgänglig på Netflix i Sverige. Det faktumet är dock inget större problem, då du med enkelhet kan låsa upp Netflix amerikanska utbud med hjälp av en VPN.

Läs mer: Här listas de bästa serierna på Netflix i USA.

Mer specifikt behöver du en premium-VPN med såväl många som snabba servrar i USA. Det bästa valet är Cyberghost, men om du vill jämföra de bästa VPN-tjänsterna är det en god idé att besöka VPN-topplistan.

avatar-sista-airbendern
Netflix the last Airbender finns inte tillgänglig på Netflix i Sverige..

Så låser du upp Avatar: The Last Airbender på två minuter

  1. Teckna dig för en premium-VPN, förslagsvis Cyberghost som bland annat erbjuder dedikerade USA-servrar för att man ska kunna låsa upp Netflix.
  2. Ladda ner VPN-applikationen på din enhet och koppla upp dig mot en amerikansk VPN-server.
  3. Logga in på Netflix och titta på din Avatar the last airbender-stream.

Cyberghost laser upp

4 bra VPN-alternativ för The Last Airbender

Cyberghost 200x112 1

Cyberghost VPN

Du betalar €2.00 (ca. 20 kronor) per månad om du tecknar dig för 3 år, och får även ta del av 3 gratismånader. En 45 dagar lång pengarna tillbaka-garanti inkluderas alltid.
€11.99
2.00/mån
SPARA 83%
Till erbjudandet
Surfshark 200x112 1

Surfshark VPN

Du sparar 83 % och får ta del av 3 gratismånader såvida du tecknar dig för 2 år. Du betalar €2.09 (ca. 21 kronor) per månad, och en pengarna tillbaka-garanti på 30 dagar inkluderas alltid.
€10.59
2.09/mån
SPARA 80%
Till erbjudandet
OVPN logo

OVPN

Du betalar 39 kronor per månad såvida du tecknar dig för 1 år. En pengarna tillbaka-garanti på 10 dagar inkluderas alltid.
90 kr
49kr/mån
SPARA 46%
Till erbjudandet
ivacy vpn 300x220 1

Ivacy VPN

Du betalar 1 dollar (cirka 10 kr) per månad om du tecknar dig för 5 år. En pengarna tillbaka-garanti på 30 dagar inkluderas alltid.
$9.95
$1/mån
SPARA 90%
Till erbjudandet

Varför måste man ha en VPN för att titta på Avatar: The Last Airbender

Netflix kan av rättighetsskäl inte visa alla tv-serier i samtliga regioner. Som en konsekvens av det är det svenska Netflixbiblioteket cirka tre gånger mindre i jämförelse med det utbud som finns tillgängligt i USA.

Men med en VPN som nämns i denna artikel löser du den problematiken. Närmare bestämt får du ta del av en amerikansk IP-adress som klarar av att överlista det starka Proxy-skydd som Netflix tillämpar. Det medför att du kan låsa upp många amerikanska serier på Netflix inklusive Avatar den siste luftbändaren.

Läs mer: De bästa VPN-tjänsterna för att låsa upp Netflix i USA

OBS: Notera att Netflix ibland svartlistar VPN-företagens amerikanska IP-nummer, vilket medför att du kan behöva byta VPN-server för att återigen kunna låsa upp Netflix fullständiga utbud.

När du byter amerikansk VPN-server får du även ett nytt amerikanskt IP-nummer, som inte är svartlistat av Netflix.

Svar på vanliga frågor

🎞️ Vad kostar det att titta på Avatar den siste luftbändaren?

Du måste ha en VPN-tjänst som klarar av att låsa upp Netflix. I recensionen av Cyberghost kan du läsa att de är det bästa valet för att låsa upp streamingtjänster, och deras VPN-tjänst kostar från cirka 20 kronor i månaden.
Utöver detta tillkommer kostnaden för ett Netflix-abonnemang, som ligger på från cirka 100  till 140 kronor i månaden beroende på bild- och ljudkvalitet.

🎞️ Finns Avatar the last airbender på svenska Netflix?

På grund av rättighetsskäl får Netflix inte visa Avatar den siste luftbäraren i Sverige och resten av Skandinavien.

🎞️ Kan man titta på Avatar the last Airbender säsong 1?

Ja. Samtliga tre Avatar the last Airbender-säsonger finns i skrivande stund tillgängliga i Netflix amerikanska bibliotek. Men det finns även många andra bra serier på Netflix i USA, såsom Twin Peaks.

🎞️ Kan man titta på Avatar the last Airbender gratis?

Det finns gratis VPN-tjänster som låser upp Netflix, men de har så påtagliga begränsningar du knappt kan streama ett avsnitt av Avatar the last Airbender utan att månadens datapott förbrukats. Premium-VPN-tjänsterna tillämpar inga datatak, och är därför det bästa alternativet.

Prenumerera
Notifiera mig om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

De senaste artiklarna

Mer om VPN