Meny

Apple tystar kritiker med copyrightanslag

Det ganska välkända fruktföretaget har nyligen hållit låda i Cupertino, USA. Väl där presenterades en större mängd nyheter. iOS 13 får ett mörkt läge, iPad OS gör intåg och snart kan vi använda våra Xbox One- samt PS4-spelkontroller tillsammans med våra Applemärkta paddor och telefoner.

Applåderna var många och täta, men när det omkring 10.000 kronor dyra skärmstativet presenterades blev många förvånande. Trots att det främst sitter redan frälsta Apple-tokar i publiken (inget ont mot dem – jag är själv en sådan) brast delar av församlingen ut i skratt när denna presenterades.

Stativet är avancerat, det kan vi inte komma ifrån. Det passar perfekt till den nyintroducerade (och även den snordyra) skärmen som fick se dagens ljus under samma mässa, och fästs fast med hjälp av starka magneter. Nyskapande? Jepp – men inte så pass att det väl tilltagna priset kan försvaras.

Hur som helst. Youtube svämmade snabbt över med klipp där tisslandet och tasslandet samt de hånfulla (eller kanske kärleksfulla? Oh, Apple you..?) skratten hördes klart och tydligt. För att mildra PR-katastrofen valde Apple att ta ner många av de videor som laddades upp, men det hjälpte inte. Nya, liknande klipp har dykt upp undan för undan och nu verkar Apple ha gett upp kampen. Nedan ser ni ett av de klipp som fortfarande finns uppe och beskriver händelsen. Skratten/tisslandet inleds cirka 8 sekunder in i klippet.

Prenumerera
Notifiera mig om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

De senaste artiklarna

Mer om VPN