Meny

Epic games stämmer Fortnite-streamaren ”Golden Modz”

Spel-streamaren Golden Modz har knappast nått upp till Pewdiepies popularitet, men med över 1.7 miljoner prenumeranter är han ingen lilleputt heller. I många av hans videor visas det upp diverse fusk till många populära speltitlar såsom GTA 5 och Fortnite. Men fusken kallas inte för just fusk, utan för ”magiska krafter”, som kan förvandlas till magiska böter om Epic games får som de vill.

Förra året surnade Epic games till på alla fuskare, som de beskrev förstörde upplevelsen för de mer ärliga spelarna. Spelstudion har nu valt att stämma både Golden Modz, eller rättare sagt Brandon Lucas, och Excentric, som i det verkliga livet heter Colton Conter. Båda av dessa män har visat när och hur de fuskar på Youtube, och Brandon ska även ha tjänat stora summor pengar på att sälja fusken via goldengodz.com and gtagods.com. Även om Epic Games vill klämma åt Colton är Brandon, eller Golden Modz, det stora målet.

Golden Godz e1539634519472

Bilden ovan vittnar om att de ”magiska krafterna” knappast reades ut. Ett startpaket för att kunna fuska loss på Xbox Ones version av GTA 5 kostar cirka 2 400 kronor.

Epic games har tillräckligt med bevis för att kunna bygga ett torn till månen, och vill ha kompensation för de förluster som de menar att Brandon har bidragit till. Brandon håller inte med och menar själv:

“Jag känner mig diskriminerad av Epic Games, jag är bara en vanlig kille som gillar att göra Youtubevideor, och många tittare gillar innehållet”

Jag tror nog att Brandon får skynda sig med att använda sina magiska krafter, och uppfinna en magisk tidsmaskin, för att sedan flyga tillbaka till tiden innan Youtubekarriären.

Prenumerera
Notifiera mig om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

De senaste artiklarna

Mer om VPN