Meny

Så kan du titta på Wentworth via amerikanska Netflix

Den australiska dramaserien Wentworth inkluderas inte i det svenska Netflix-biblioteket, men det gör ingenting. Med en bra VPN-tjänst kan du nämligen låsa upp det amerikanska Netflix-biblioteket, där förutom Wentworth även Dexter och Being Human finns tillgängliga.

Netflix tycker inte om att vem som helst kan överlista deras regionsspärrar, men det är fullt lagligt att ta del av det Netflix-utbud som finns tillgängligt i andra länder. Med en VPN-tjänst som klarar av att överlista Netflix motåtgärder kan du streama Wentworth inom några minuter.

Så kan du streama Wentworth via Netflix i USA

  1. Skaffa en bra VPN-tjänst som kan låsa upp Netflix. ExpressVPN och Cyberghost är två mycket starka VPN-alternativ.
  2. Ladda ner VPN-programmet på din enhet. De VPN-tjänster som nämns i den här artikeln erbjuder applikationer för iOS (iPhone och iPad), Android, Windows samt MacOS.
  3. Koppla upp dig mot en amerikansk VPN-server. Så att Netflix tror att du befinner dig i USA, när du i själva verket befinner dig i Sverige.
  4. Starta Netflix-applikationen på din enhet. För att kunna streama samtliga av de bästa serierna på Netflix i USA.

Cyberghost laser upp

3 bra VPN-tjänster för att streama Wentworth i Sverige

Cyberghost 200x112 1

Cyberghost VPN

Du betalar €2.00 (ca. 20 kronor) per månad om du tecknar dig för 3 år, och får även ta del av 3 gratismånader. En 45 dagar lång pengarna tillbaka-garanti inkluderas alltid.
€11.99
2.00/mån
SPARA 83%
Till erbjudandet
Surfshark 200x112 1

Surfshark VPN

Du sparar 83 % och får ta del av 3 gratismånader såvida du tecknar dig för 2 år. Du betalar €2.09 (ca. 21 kronor) per månad, och en pengarna tillbaka-garanti på 30 dagar inkluderas alltid.
€10.59
2.09/mån
SPARA 80%
Till erbjudandet
Expressvpn 200x12 1

Express VPN

Du betalar $6.67 (ca. 55 kr) i månaden och får samtidigt ta del av tre gratismånader, som inkluderas med hjälp av denna rabattkupong. En pengarna tillbaka-garanti på 30 dagar inkluderas alltid.
$12.95
$6.67/mån
SPARA 48%
Till erbjudandet

Vilka säsonger av Wentworth finns tillgängliga på amerikanska Netflix?

Netflix har i USA rätt att sända Wentworth säsong 1, 2, 3, 4 och 5. Det vill säga samtliga säsonger av Wentworth. Du får dock inte tillgång till svenska undertexter när du streama Wentworth. Men du kan förvisso titta på Wentworth med amerikanska undertexter, om du så vill.

Prenumerera
Notifiera mig om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

De senaste artiklarna

Mer om VPN