Meny

Onlinevideoconverter.com bryter med Youtube

Världens mest populära videoripping-sajt, Onlinevideoconverter.com, har frivilligt valt att ta bort möjligheten att omkonvertera och ladda ner Youtube-videor. Detta på grund av att Youtube gett sig attan på att göra livet svårt för dessa typer av sajter.

Youtube har under flera veckors tid blockerat ett antal streamripping-sajter, och detta genom att blockera deras servrar.

Många av Onlinevideoconverter.coms konkurrenter viker dock inte ner sig, såsom Mp3-youtube.download, som säger att de ska göra allt de kan för att besökarna ska kunna ladda ner Youtubevideor. En av personerna bakom sajten hade följande att säga till Torrentfreak:

”Youtubes tilltag är idiotiskt. Det kommer alltid finnas sätt att kringgå Youtubes blockeringsförsök.”

Talespersonen från Onlinevideoconverter.com, som också fick snacka loss, var dock inte lika kaxig:

”Det är ingen som tvingat oss till detta. Vi har valt att koppla bort Youtube helt frivilligt och utan påtryckningar från diverse upphovsrättsorganisationer. Detta val kändes mest logiskt efter Youtubes senaste blockeringsinsatser”

Nåväl: ”One down, a gazillion to go” – tänker nog Youtube. Som inte lär ge sig förrän alla streamrippingsajter väljer att lägga sig lika platta som Onlinevideoconverter.com.

Prenumerera
Notifiera mig om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

De senaste artiklarna

Mer om VPN