Premiäravsnittet av The Walking Dead har läckt – finns på diverse piratsajter

AMC:s mycket omtyckta zombieserie, The Walking Dead, skulle egentligen haft premiär på söndag, men tack vare en läckare finns avsnittet tillgängligt redan nu på diverse piratsajter.

Den nionde säsongen av The Walking Dead har faktiskt gått hem rejält, och som ni ser nedan ha serien hämtat sig från en rejäl svacka:

Walking dead 1

Efter ett kortare vinteruppehåll har många sett fram emot premiäravsnittet, som döpts till ”Adaptation”. Som tidigare nämnts har avsnittet redan läckt, och finns enligt Torrentfreak att ladda ner som en så kallad WEBRIP, vilket innebär att avsnittet med största sannolikhet är hämtat direkt från AMC:s egen streamingtjänst.

AMC verkar dock ha en riktigt skön inställning till piratkopiering, och hade följande att säga när The Walking Dead utsågs till 2018 års mest nerladdade serie.

Det återstår att se hur läckan påverkar tittarsiffrorna, men det var trots allt en fråga om när, och inte om, avsnittet skulle läcka, och AMC verkar som synes ha en rätt avslappnad inställning till det hela.

Tillägg: Jag vill även passa på att skälla lite på HBO Nordic och Viaplay som båda är och harvar på säsong 7. Om de verkligen är ute efter att bekämpa den hemska piratkopieringen vill det nog till att anstränga sig lite. Just nu har TWD-fans som vill hålla sig någorlunda uppdaterade inget annat val än att piratkopiera, just saying..

Tillägg 2: Jänkarna betalar dessutom bara omkring 50-lappen för att ta del av AMC:s fullständiga utbud.

Prenumerera
Notifiera mig om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer