Meny

Sony: Vi fixar till Kodi-stödet i nästa mjukvaruuppdatering

Igår rapporterade vi att Sony hade slängt ut Kodi från samtliga av deras nyare TV-apparater, men företaget menar själva att det rör sig om ett tekniskt problem. Elektronikjätten ska rätta till problemet i nästa mjukvaruuppdatering, så att allt blir frid och fröjd. Gänget bakom Kodi är dock inte lika förhoppningsfulla.

Kodi-utvecklarna var igår bergsäkra på att det var Sony som hade stängt av stödet för appen och ansåg sig ha bevis för detta. Sony menar i sin tur att deras TV-mjukvara hade betraktat Kodi som ett operativsystem, och att felet ska vara avhjälpt inom kort. En av Kodi-utvecklarna säger att förklaringen låter väldigt långsökt, även om den inte kan motbevisas helt.

Hur som helst är detta ett gott tecken för alla Kodi-användare som använder sig av Sony TV-apparater för att ta del av Kodi, då stödet förmodligen kommer tillbaka när Sonys utvecklarteam har fått en piska i baken. Företaget svarar dock inte på varför Kodis utmärkelse som ”rekommenderad app” försvann på webbsidan. Var det påtryckningar från Hollywood (jag vet, foliehatt), eller en större skopa pengar från en mer vinstdrivande app som avgjorde saken? Svaret på den frågan behåller nog Sony för sig själva.

Prenumerera
Notifiera mig om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

De senaste artiklarna

Mer om VPN