Meny

Spara 79% och få 2 månader gratis hos Cyberghost

I den här artikeln berättar vi hur du får 2 månader gratis hos Cyberghost, som är en av världens bästa VPN-leverantörer. Erbjudandet är exklusivt för VPNBasen, och ingen rabattkod behövs, då de två gratismånaderna appliceras per automatik.

Cyberghost är i mina ögon en högpresterande VPN-leverantör. Egenutvecklade VPN-appar finns tillgängliga för alla vanliga enheter, serverparken är enorm, kundsupporten är bra uppstyrd och prisnivåerna är humana. VPN-företaget är fortfarande rankat som nummer ett på VPN-topplistan, och mer specifikt finns det ingenting att klaga över. Tro mig – jag har testat över 60 VPN-alternativ, och många av dem håller inte måttet.

Nedan ser du den prislista som är aktuell:

Cyberghost 1-årsabonnemang | €72 eller ca. 720 kr | €5.99/mån
Cyberghost 2-årsabonnemang | €88 eller ca. 880 kr | €3.69/mån
Cyberghost 3-årsabonnemang | €95 eller ca. 950 kr | €2.64/mån

Om du väljer att nyttja rabatten motsvarar totalpriset för tre år €95 (omkring 950 kr). Totalt sett sparar du 79%, då du får ta del av två gratismånader, som du annars hade behövt betala €12 stycket för.

Om du inte är beredd att teckna dig för tre år finns även tvåårs- och ettårs-abonnemangen tillgängliga. Ettårs-abonnemanget kostar cirka €72 (omkring 720 kr) och tvåårs-abonnemanget kostar cirka €88 (omkring 880 kr).

Vi anser att treårsabonnemanget, med de tillhörande gratismånaderna, är mest lönsamt. Gör så här för att nyttja rabatten:

Steg 1: Besök den här länken som tar dig till Cyberghosts rabattsida. Tryck därefter på rabatt-rutan, eller scrolla ner till nästa flik.

cyberghost-rabattsida

Steg 2: Ange din e-postadress och betala för VPN-abonnemanget. Därefter är registreringen slutförd, och dina två gratismånader aktiverade.

ange-e-postadress-cyberghost-1

Om du vill läsa mer om Cyberghost, ta gärna del av recensionen. Och oroa dig inte – rabattlänken är giltig för alla Cyberghost-länkar som du hittar på VPNBasen.se.

1 KOMMENTAR

Prenumerera
Notifiera mig om
guest

1 Kommentar
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

De senaste artiklarna

Mer om VPN