Cyberghost har valt att lansera sin vår-deal, och som ni ser nedan gör ni ett riktigt kap om ni tecknar er för treårs-varianten.

Cyberghost 1-årsabonnemang | €72 eller ca. 720 kr | €5.99/mån
Cyberghost 2-årsabonnemang | €88 eller ca. 880 kr | €3.69/mån
Cyberghost 3-årsabonnemang | €95 eller ca. 950 kr | €2.64/mån

Om ni väljer att gå den vägen landar totalsumman på €95 (omkring 950 kr). Totalt sett sparar ni 79% och får även ta del av två gratismånader, som ni annars hade behövt pynta €12 stycket för.

Om ni inte är beredda att teckna er för tre år finns även tvåårs- och ettårs-varianterna tillgängliga. Ettårs-abonnemanget kostar €72 (omkring 720 kr) och tvåårs-abonnemanget går loss för €88 (omkring 880 kr).

Cyberghost är i mina ögon världens bästa VPN-lösning. Egenutvecklade VPN-appar finns på plats för alla vanliga enheter, serverparken är enorm, kundsupporten är bra uppstyrd och prisnivåerna är humana. VPN-företaget är fortfarande rankat som nummer ett på topplistan, och mer specifikt finns det ingenting att klaga över. Tro mig – jag har testat över 60 VPN-alternativ, och många av dem håller inte måttet.

Vår-dealen är giltig t.om. den 31 juni 2020. För att nyttja erbjudandet – klicka här eller på knappen nedan.

Ta dig till Cyberghost.com

Om ni vill läsa mer om Cyberghost, ta gärna en kik på recensionen. Och oroa er inte – vårerbjudandet gäller på alla Cyberghost-länkar som ni hittar på VPNBasen.se.

Prenumerera
Notifiera mig
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments