Meny

De mest nerladdade swesub-filmerna vecka 40 (2019)

Då var det återigen dags för swesub-topplistan, där de mest populära filmerna med svenska undertexter presenteras.

  • Den data som ligger bakom resultatet hämtas in från The Pirate Bay.
  • Samtliga filmer som listas finns tillgängliga i bra kvalitet, dvs. Web-DL, Webrip, HDRip, BDrip eller DVDrip.
  • Förra veckans placering listas inom parentes.

Förra veckan var det inga nyheter alls, men nu börjar det hända saker. Denna veckan har vi inte mindre än fem nykomlingar, och den mest populära av dessa är thrillern The Vanishing tätt följt av en ny Spider-Man-film. 

#1 The Vanishing (ny)

the-vanishing-poster-2

Ranking förra veckan: Ny
IMDB: 5.8
Uppladdare: Justiso

Här träffar vi på ett gäng fyrvaktare som hittar en väska med guld. Men likt många historier av den här typen gör de inte det enda logiska valet och köper en ö i Bahamas. Istället väntar avundsjuka och bråk – som förmodligen kan beskrivas som ett betydligt sämre alternativ.

Filmen beskrivs ha ett ganska lågt tempo, men både skådespelarinsatserna samt storyn ska vara solida.

#2 Spider-Man: Far From Home (ny)

spider-man-far-from-home-poster

Ranking förra veckan: Ny
IMDB: 7.7
Uppladdare: Justiso

Spider-Man: Far From Home tar vid där Avengers Endgame slutade, så om ni inte sett den bör ni få det överstökat först. Här är det Tom Holland, dvs. en yngre Spider-Man, som ger sig ut på en liten Europatripp – som blir aningen mer actionspäckad än förväntat.

Jag har sett filmen själv, och enligt mig bör den passa utmärkt för en lite yngre publik. Gubbar och gummor över 30 bör dock passa sig i mitt tycke.

#3 Queen of Hearts (1)

queen-of-hearts-film

Ranking förra veckan: 1
IMDB: 7.7
Uppladdare: Justiso

I den svenskdanska dramafilmen Queen Of Hearts får vi se hur det går till när advokathustrun Anne låter hennes styvson komma lite väl nära inpå livet. Styvsonen, som spelas av Gustav Lindh, kan knappast beskrivas som medgörlig och filmen beskrivs i korthet som mycket sevärd av i princip alla kritiker.

#4 Men in Black: International (2)

men-in-black-international-696x

Ranking förra veckan: 2
IMDB: 5.6
Uppladdare: Justiso

Inte ens Tessa Thompson och Mark Hemsworth kunde rädda denna fortsättning på Men In Black-serien, som enligt många ses som lite av en flopp. Nu är det tydligen en mullvad inom organisationen som ska rensas ut.

#5 Avengement (3)

avengement-poster

Ranking förra veckan: 3
IMDB: 6.4
Uppladdare: Justiso

Här får vi träffa Cane, en fängslad småtjuv som ska hämnas på gamla bekanta under hans permission från fängelset. Filmen beskrivs ha ett ganska lågt tempo, men ska samtidigt vara sevärd.

#5 Annabelle Comes Home (Ny)

annabelle-comes-home-poster

Ranking förra veckan: Ny
IMDB: 6.0
Uppladdare: Justiso

Här träffar vi på en lagom läskig docka som har som främsta hobby att skrämma skiten ur allt och alla. I korthet gillar många de humoristiska scenerna, men de skräckinjagande sådana beskrivs tyvärr som ganska mediokra.

#6 Anna (6)

anna-poster

Ranking förra veckan: 6
IMDB: 6.6
Uppladdare: Justiso

Den Luc Besson-regisserade thrillern Anna handlar om en spion med samma namn, som enligt uppgift ska vara lite otrevlig att träffa på i en mörk gränd. Filmen har över lag hyllats för att vara ganska spännande.

#7 Aladdin (4)

alladin-poster-696x

Ranking förra veckan: 4
IMDB: 7.2
Uppladdare: Justiso

Många trodde att nyinspelningen av Aladdin skulle floppa rejält, men tji fick de. Filmen har faktiskt tagits emot relativt väl, vilket IMDB-betyget på 7.2 vittnar om.

#8 Midsommar (ny)

midsommar-poster

Ranking förra veckan: Ny
IMDB: 7.4
Uppladdare: Justiso

Här får vi vara med när en svensk kvinna följer med sin svenska pojkvän till Sverige, och väl där ska det firas midsommar som aldrig förr. Men då det rör sig om en skräckfilm lär dansen runt midsommarstången förmodligen kompletteras med diverse skumma lekar och ritualer.

Filmen beskrivs lite som en ”slow burner” som tar tid på sig, och ska även vara helt befriad från diverse ”jump scares” och dylikt. I korthet: många anser att filmen är sevärd – och det kan den mycket väl vara.

#9 In The tall Grass (Ny)

in-the-tall-grass

Ranking förra veckan: Ny
IMDB: 5.6
Uppladdare: Justiso

En ung pojke skriker efter hjälp, och en bror och en syster ger sig in i det höga gräset för att rädda honom. Om de hade kunnat göra detta på ett enkelt sätt hade filmen förmodligen blivit ganska kort – men nu är fallet knappast så, och då är det en skräckfilm som väntar.

Många kritiker hyllar filmen som ganska nyskapande, medans andra tycker att gräset står för de bästa skådespelarinsatserna. Kritiken är med andra ord blandad.

#10 Crawl (Ny)

crawl_poster

Ranking förra veckan: Ny
IMDB: 6.3
Uppladdare: Justiso

Här försöker en ung kvinna rädda sin pappa från en kraftig orkan. Belöningen hon får för det uppoffrandet är att bli instängd i ett hus som är fullproppat med alligatorer. Livet är orättvist ibland.

Kritiken är blandad även här. ”Den bästa krokodilfilmen på många år” säger vissa – medans andra hävdar att huvudkaraktären var vansinnigt jobbig att behöva dras med.

Prenumerera
Notifiera mig om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

De senaste artiklarna

Mer om VPN