Meny

De mest nerladdade swesub-filmerna vecka 42 (2019)

Då var det återigen dags för swesub-topplistan, där de mest populära filmerna med svenska undertexter presenteras.

  • Den data som ligger bakom resultatet hämtas in från The Pirate Bay.
  • Samtliga filmer som listas finns tillgängliga i bra kvalitet, dvs. Web-DL, Webrip, HDRip, BDrip eller DVDrip.
  • Förra veckans placering listas inom parentes.

Då The Pirate Bays .org-adress krånglat en hel del i veckan får vi hålla tillgodo med statistik från The Pirate Bay-gängets .asia-adress. I denna lite försenade lista hittar vi i alla fall två nykomlingar: A Score to Settle och The Huntress: Rune of the Dead – som båda fått rätt blandad kritik.

#1 Queen of Hearts (3)

queen-of-hearts-film

Ranking förra veckan: 1
IMDB: 7.7
Uppladdare: Justiso

I den svenskdanska dramafilmen Queen Of Hearts får vi se hur det går till när advokathustrun Anne låter hennes styvson komma lite väl nära inpå livet. Styvsonen, som spelas av Gustav Lindh, kan knappast beskrivas som medgörlig och filmen beskrivs i korthet som mycket sevärd av i princip alla kritiker.

#2 The Huntress: Rune of the Dead (ny)

the-huntress

Ranking förra veckan: Ny
IMDB: 7.0
Uppladdare: Justiso

I The Huntress: Rune of the Dead möter vi en vikingafamilj som försöker ta sig till Birka. Men den lilla trippen blir dock betydligt mer utmanande än planerat då någonting ondskefullt lurar i skogen.

Filmen beskrivs vara vacker, men plågsamt långsam. Kritiken är med andra ord vansinnigt blandad, och en av de lite mer missnöjda sådana hade följande att säga:

”Its a 97 % slow burn drama in the woods. A family waiting for 2 years for father to return home, venting their frustrations and longing through conversations, and a daughter who carries around bow and arrow and day dreams some bad stuff. That’s it!! nothing much!!!.

#3 Men in Black: International (11+)

men-in-black-international-696x

Ranking förra veckan: 11+
IMDB: 5.6
Uppladdare: Justiso

Inte ens Tessa Thompson och Mark Hemsworth kunde rädda denna fortsättning på Men In Black-serien, som enligt många ses som lite av en flopp. Nu är det tydligen en mullvad inom organisationen som ska rensas ut.

#4 A Score to Settle (ny)

a-score-to-settle

Ranking förra veckan: Ny
IMDB: 4.5
Uppladdare: Justiso

Har Nicholas Cage någonting kvar att ge? Ja, absolut – men den här gången bidrar det urusla manuset samt de platta karaktärerna till att A Score to Settle knappast blir någon succéhistoria för hans del. Cage spelar här Frank, en man som lider av en ovanlig sömnstörning, som tydligen ska ge igen på allt och alla.

Men men, smaken är som baken – och Nicholas Cage gör faktiskt en riktigt bra insats – åtminstone i mina ögon.

#5 The Vanishing (2)

the-vanishing-poster-2

Ranking förra veckan: 2
IMDB: 5.8
Uppladdare: Justiso

Här träffar vi på ett gäng fyrvaktare som hittar en väska med guld. Men likt många historier av den här typen gör de inte det enda logiska valet och köper en ö i Bahamas. Istället väntar avundsjuka och bråk – som förmodligen kan beskrivas som ett betydligt sämre alternativ.

Filmen beskrivs ha ett ganska lågt tempo, men både skådespelarinsatserna samt storyn ska vara solida.

#6 Spider-Man: Far From Home (5)

spider-man-far-from-home-poster

Ranking förra veckan: 5
IMDB: 7.7
Uppladdare: Justiso

Spider-Man: Far From Home tar vid där Avengers Endgame slutade, så om ni inte sett den bör ni få det överstökat först. Här är det Tom Holland, dvs. en yngre Spider-Man, som ger sig ut på en liten Europatripp – som blir aningen mer actionspäckad än förväntat.

Jag har sett filmen själv, och enligt mig bör den passa utmärkt för en lite yngre publik. Gubbar och gummor över 30 bör dock passa sig i mitt tycke.

#7 Anna (7)

anna-poster

Ranking förra veckan: 7
IMDB: 6.6
Uppladdare: Justiso

Den Luc Besson-regisserade thrillern Anna handlar om en spion med samma namn, som enligt uppgift ska vara lite otrevlig att träffa på i en mörk gränd. Filmen har över lag hyllats för att vara ganska spännande.

#8 Aladdin (9)

alladin-poster-696x

Ranking förra veckan: 7
IMDB: 7.2
Uppladdare: Justiso

Många trodde att nyinspelningen av Aladdin skulle floppa rejält, men tji fick de. Filmen har faktiskt tagits emot relativt väl, vilket IMDB-betyget på 7.2 vittnar om.

#9 El Camino – A Breaking Bad Movie (4)

breaking-bad-article-poster

Ranking förra veckan: 4
IMDB: 7.9
Uppladdare: Justiso

I El Camino – A Breaking Bad Movie kastas vi in precis där mästerserien Breaking Bad slutar. Här får vi följa Jesse Pinkman i hans försök att slå sig fri från hans tidigare liv.

Nästan alla kritiker verkar rörande överens om att filmen är ruskigt bra. En av dem hävdar att det är som om vi får ta del av tre ytterligare Breaking Bad-avsnitt, och det är förstås inte fy skam.

#10 Inside Man: Most Wanted (8)

inside-man-most-wanted

Ranking förra veckan: 8
IMDB: 5.4
Uppladdare: Justiso

Här träffar vi på en gisslanförhandlare som ska försöka snacka ett gäng rånare tillrätta. I korthet är filmen ganska medioker – om vi får tro kritikerna vill säga.

Prenumerera
Notifiera mig om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

De senaste artiklarna

Mer om VPN