Meny

Demonoid-gänget har skapat en ny torrentsajt som en hyllning till ”Deimos”

Den kultklassade torrentsajten Demonoid kommer aldrig tillbaka, men som en hyllning till originalsajtens ägare, ”Deimos”, har nu en likvärdig torrentsida skapats. Bakom det hela ligger många av medlemmarna i det ursprungliga Demonoid-gänget, och sidan har i princip samma design som originalet.

Efter att Demonoid-grundaren Deimos gått bort var sorgen stor. Men kort efter 38-åringens bortgång skapades ett tillfälligt forum. Väl där hyllades Deimos, samtidigt som resten av Demonoid-gruppen lovade att sajten skulle återuppstå någon gång i framtiden. Exakt vad som hände Deimos är oklart, en tragisk olycka sägs vara dödsorsaken.

deimos-

En person i Demoniod-gänget, ”phaze1G”, hade följande att säga till Torrentfreak:

“Demonoid har en enorm användarbas, och många av dessa är fildelningsentusiaster av rang, precis som oss. Det är en underbar känsla att vara tillbaka.”

Den nya sajten, Dnoid.to, är numera stängd för nya medlemmar. Men håll ut – de öppnar förhoppningsvis portarna igen inom kort.

Målet med den nya sajten är inte att starta någon lång kamp om vilken torrentsida som är mest välskött, denna eller originalet. Huvudsyftet är och kommer alltid vara att hylla Deimos, och det tycker jag de gjort på ett mycket bra sätt.

dnoidback

Prenumerera
Notifiera mig om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

De senaste artiklarna

Mer om VPN