Meny

IvacyVPN har inlett ett samarbete med e-sportorganisationen GamersOrigin

En av världens mest populära VPN-aktörer, IvacyVPN, har inlett ett samarbete med e-sportorganisationen GamersOrigin. Med detta sagt är IvacyVPN en av få VPN-leverantörer som satsar helhjärtat på gaming, vilket vi snackar mer om nedan.

Konkurrensen inom VPN-svängen är extrem, och detta har sina fördelar då toppalternativen ständigt måste utmärka sig på nya sätt för att hålla sig relevanta. IvacyVPN valde för ungefär en månad sedan att sponsra den engelska fotbollsklubben West Ham, och nu är det e-sportorganisationen GamersOrigins tur att få lite kärlek.

Mer specifikt är Parisbaserade GamersOrigin hem till strax över 20 elit-gamers som tävlar inom bland annat Fortnite, League of Legends, Street Fighter V samt ett antal ytterligare titlar. Och med lite tur kan både IvacyVPN samt GamersOrigin växa tack vare samarbetet.

Det finns ett antal anledningar till varför det är en bra idé att använda sig av en VPN-tjänst när man gamear, och de tre största av dessa går vi igenom nu.

Vi skyddas mot DDoS-attacker på ett effektivt sätt

ddos-ivacyvpn

Precis som Ubisoft har varnat oss om är DDos-attackerna ett allt större problem inom spelvärlden. Elaka motståndare kan utan problem slänga ut oss från alltifrån NHL 20 till League of Legends, och VPN-tekniken är egentligen det enda vi har som kan skydda oss från just detta.

Med detta sagt byts våra egentliga IP-nummer ut mot ett sådant som VPN-aktören förfogar över, vilket innebär att vi blir så gott som osynliga på internet. Visst, vi kan ha otur och bli drabbade av DDoS-attacker i vilket fall, men med ett VPN-skydd i ryggen är chansen för att det skulle inträffa mikroskopiskt liten.

Vi skyddas mot giriga internetoperatörer

hastighetsbegränsningar-utan-vpn

I princip alla internetoperatörer i hela världen väljer att begränsa våra hastigheter på olika sätt. Bandbreddsslukande tjänster såsom Netflix, HBO Nordic, Viaplay och ja – en större mängd onlinespel, kan strypas utan någon som helst förvarning. Om ni inte tror mig – kika gärna på något av de milslånga användaravtal som ni skrivit under.

Exakt samma recept gäller här. Vi får ett nytt IP-nummer som internetoperatörerna inte kan spåra – och när de inte vet vad vi gör kan de heller inte begränsa våra hastigheter.

Vi kan komma åt de nyaste spelen först

spela-nya-titlar-först

Många speltitlar släpps vid exakt samma tidpunkt världen över, men i vissa fall prioriteras vissa regioner framför andra. Med andra ord blir somliga speltitlar tillgängliga i utlandet, tex. i USA eller Japan, långt innan de släpps i Sverige.

Och jag vet, jag börjar bli tjatig, men även det här kan VPN-tekniken råda bot på. Allt ni behöver göra är att koppla upp er mot en VPN-server i det land som spelet finns tillgängligt i – sen är det bara att tuta och köra.

IvacyVPN har sänkt priserna för att fira samarbetet

ny-prislista-för-ivacyvpn

Som rubriken säger har IvacyVPN-gänget justerat priserna i rätt riktning. Under en kortare period är det följande prisnivåer som gäller.

1 månad: $9.95
12 månader: $3.33 (vi sparar 66%)
24 månader: $2.25 (vi sparar 77%)
Dedikerad IP-adress: $1.99/mån
Port Forwarding: $1.00/mån

Besök IvacyVPN.com

Om ni tar en kik på recensionen ser ni dessutom att IvacyVPN bjussar på kvicka servrar, en klockren loggpolicy och allt som allt kan de räknas som ett toppalternativ inom VPN-branschen.

Ett tips, men långtifrån ett krav, är att ni även tecknar er för en dedikerad IP-adress som garanterat är vitlistad överallt och bara tillhör er själva. Dessa typer av IP-adresser finns tillgängliga i en lång rad länder inklusive USA, Storbritannien och Tyskland. Och priset, dvs. omkring 250 kronor per år, är riktigt generöst med tanke på att konkurrenter likt NordVPN vill ha cirka 750 kronor per år för exakt samma sak.

Vi har alltid rätt att ångra oss

Tänk gärna på att det inte finns någon magisk lösning som fixar alla tänkbara uppkopplingsproblem. Svarstiderna kan dessutom öka marginellt om ni väljer att lira med en VPN-uppkoppling i ryggen. Detta bör dock inte vara något problem för IvacyVPN-gänget då deras servrar är rappa som bara den, men det finns alltid en chans att ni inte blir helt nöjda.

Om så skulle vara fallet – använd er av den pengarna tillbaka-garanti som många av VPN-leverantörerna erbjuder. Ivacys pengarna tillbaka-garanti sträcker sig över 30 dagar, och det gör även de närmsta konkurrenternas såsom ExpressVPN samt NordVPN.

Prenumerera
Notifiera mig om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

De senaste artiklarna

Mer om VPN