Meny

Kim Dotcom vill att fd. Megaupload-användare ger igen på Joe Biden

Kim Dotcom vill mobilisera alla före detta Megaupload-användare för att i sin tur ge sig på Joe Biden. Dotcom menar själv att alla som någonsin laddat upp en fil på sajten ska ha fått ett e-postmeddelande med en direktlänk som bevisar att det var Joe Biden som låg bakom nerläggningen av Megaupload.

Dotcom bor numera i Nya Zeeland, i väntan på en eventuell utlämning till USA. I Nya Zeeland lever han ett privilegierat liv, fullt av lyx samt med mer pengar än Joakim von Anka. USA har försökt få honom utlämnad sedan 2012, men än så länge har den planen gått åt pipan. Obama lyckades inte få fatt på honom, och Trump lär förmodligen bita i gräset även han.

Dotcom har i sin tur två ärkefiender, Hillary Clinton samt Joe Biden. Biden ska ha saboterat för Megaupload för att kunna imponera för sina Hollywood-kompisar, säger Dotcom i ett tweet:

“I will email 30 million former US Megaupload users a video link in 2020 explaining how @JoeBiden destroyed your favorite website. Most of you were teenagers or students then but now you’re voters. Let’s retire Biden together.”

Hillary får sig en känga även hon:

“Like @HillaryClinton he’s corrupt to the core and can never become US President. Watch me in 2020.”

När det kommer till själva utlämningsärendet är fallet numera överklagat till den Nyzeeländska högsta domstolen. Där tror samma man att han förlorar. Men även om Dotcom förlorar fallet kan vi räkna med att han inte ger upp i första taget. Fortsättning följer – med andra ord.

kim-dotcom-twitter

Bildkälla: Stannie66

Prenumerera
Notifiera mig om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

De senaste artiklarna

Mer om VPN