Meny

Streamingsidan Cuevana blockeras efter att de stämts av Hollywood

Streamingsidan Cuevana har sedan 2012 varit en tagg i baken på filmbolag såsom Disney, Fox och Paramount, och nu har storbolagen fått sin vilja igenom. Cuevana kommer från och med nu att vara blockerad för många spansktalande internetanvändare.

Streamingsidan ger tillgång till filmer och serier med spanska undertexter, och ses som en veteran inom piratscenen. Cuevana är dock inte särskilt populär längre, och många användare har redan sett sig efter andra alternativ. Likt många andra streaming- och torrentsidor som hotas av nedstängning går Cuevana numera att hitta under ett antal olika domännamn. Men de som vill besöka sidan bör passa sig, detta eftersom det inte är säkert att man tas till den officiella sidan, utan istället kanske hamnar på virusinfekterad och klonad version av Cuevana.

Cuevana

Även om Cuevana verkar gå mot sin undergång är inte allt hopp släckt. Streamingsidan överlevde även efter att en av sidans administratörer gripits år 2012, och om de är lika sega som ThePirateBay är de nog uppe och tickar ett tag till.

Prenumerera
Notifiera mig om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

De senaste artiklarna

Mer om VPN