Meny

TorrentGalaxy samlar streaming och torrenter på en och samma sajt

För något årtionde sedan var det torrentsajter såsom Thepiratebay som gällde för de som ville ladda ner bland annat filmer och serier. Samma målgrupp har under de senaste åren vänt sig till streamingsidor såsom Swefilm och Dreamfilm för att hitta samma material. Just nu är den så kallade ”fulstreamingen” större än någonsin, och har sprungit ifrån torrenttrafiken, som förvisso har ökat något på det senaste.

De som laddar ner torrenter och filmer håller sig oftast till något av dessa två alternativ. Pirater som laddar ner torrenter gillar den oftast bättre bildkvaliteten och de som fulstreamar gör ofta detta för att slippa ”krångliga” torrentklienter och nedladdning av filer.

Skaparna bakom TorrentGalaxy vill inte att folk ska behöva välja sida, och erbjuder därför både och. En av personerna bakom sajten menar:

“Tack vare oss slipper folk välja läger. Våra användare får bekvämligheten av att kunna streama samtidigt som de även kan ladda ner torrenter, vi samlar allting på ett och samma ställe”

För närvarande finns det över 1.100 aktiva streamingkällor på sidan, men denna siffra kommer att utökas i snabb takt om man väljer att tro på en av TorrentGalaxy:s ägare.

Prenumerera
Notifiera mig om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

De senaste artiklarna

Mer om VPN