Meny

De mest nerladdade swesub-filmerna vecka 39 (2019)

Då var det återigen dags för swesub-topplistan, där de mest populära filmerna med svenska undertexter presenteras.

  • Den data som ligger bakom resultatet hämtas in från The Pirate Bay.
  • Samtliga filmer som listas finns tillgängliga i bra kvalitet, dvs. Web-DL, Webrip, HDRip, BDrip eller DVDrip.
  • Förra veckans placering listas inom parentes.

De flesta veckor har vi minst en nykomling, men någon sådan hittar vi inte den här gången. Queen of Hearts, som förra veckan var listfyra, tar numera över förstaplatsen. Nåväl – med lite tur blir nästa veckas resultat lite mer överraskande.

#1 Queen of Hearts (4)

queen-of-hearts-film

Ranking förra veckan: 4
IMDB: 7.7
Uppladdare: Justiso

I den svenskdanska dramafilmen Queen Of Hearts får vi se hur det går till när advokathustrun Anne låter hennes styvson komma lite väl nära inpå livet. Styvsonen, som spelas av Gustav Lindh, kan knappast beskrivas som medgörlig och filmen beskrivs i korthet som mycket sevärd av i princip alla kritiker.

#2 Men in Black: International (3)

men-in-black-international-696x

Ranking förra veckan: 3
IMDB: 5.6
Uppladdare: Justiso

Inte ens Tessa Thompson och Mark Hemsworth kunde rädda denna fortsättning på Men In Black-serien, som enligt många ses som lite av en flopp. Nu är det tydligen en mullvad inom organisationen som ska rensas ut.

#3 Avengement (1)

avengement-poster

Ranking förra veckan: 1
IMDB: 6.4
Uppladdare: Justiso

Här får vi träffa Cane, en fängslad småtjuv som ska hämnas på gamla bekanta under hans permission från fängelset. Filmen beskrivs ha ett ganska lågt tempo, men ska samtidigt vara sevärd.

#4 Aladdin (11+)

alladin-poster-696x

Ranking förra veckan: 11+
IMDB: 7.2
Uppladdare: Justiso

Många trodde att nyinspelningen av Aladdin skulle floppa rejält, men tji fick de. Filmen har faktiskt tagits emot relativt väl, vilket IMDB-betyget på 7.2 vittnar om.

#5 Rolling Thunder – A Bob Dylan Story (9)

rolling-thunder-screenshot

Ranking förra veckan: 5
IMDB: 7.9
Uppladdare: Justiso

Denna hyllade Bob Dylan-dokumentär har funnits med ett bra tag på topplistan, och med tanke på IMDB-betyget är det inte svårt att gissa varför så är fallet.

#6 Anna (5)

anna-poster

Ranking förra veckan: 5
IMDB: 6.6
Uppladdare: Justiso

Den Luc Besson-regisserade thrillern Anna handlar om en spion med samma namn, som enligt uppgift ska vara lite otrevlig att träffa på i en mörk gränd. Filmen har över lag hyllats för att vara ganska spännande.

#7 Rocketman (6)

rocketman-poster

Ranking förra veckan: 6
IMDB: 7.5
Uppladdare: Justiso

Elton John-musikdokumentären Rocketman har hyllats som ett mycket underhållande verk. Här får vi följa det brittiske sång- och musikalgeniet genom i princip hela hans liv.

#8 Hotel Mumbai (2)

hotelmumbai-696x-poster

Ranking förra veckan: 2
IMDB: 7.6
Uppladdare: Justiso

År 2008 utsattes Taj Mahal-hotellet i Bombay för en terroristattack, och här följer vi främst hotellpersonalen som beskrivs som riktigt heroiska. I korthet anser många att filmen är både spännande och välgjord.

#9 John Wick: Chapter 3 – Parabellum (11+)

john-wick-3-parabellum

Ranking förra veckan: 11+
IMDB: 7.6
Uppladdare: Justiso

Keanu Reeves tar återigen rollen som den råbarkade lönnmördaren John Wick. Numera har belöningen för den som knäpper honom ökat till omkring 140 miljoner kronor – vilket innebär att han får kämpa hårdare än någonsin tidigare.

I korta drag verkar kritikerna gilla filmen, och hela serien sägs ha en egen charm som många likvärdiga actionfilmer aldrig når upp till.

#10 Dark Phoenix (11+)

dark-phoenix-poste-696r

Ranking förra veckan: 11+
IMDB: 5.8
Uppladdare: Justiso

Här träffar vi på Jean Grey som blir manipulerad av någon form av utomjordisk kraft, och därmed förvandlas till Dark Phoenix. I korthet får lovordas specialeffekterna, samtidigt som manuset oftast betraktas som kalkon-artat eller värre.

Prenumerera
Notifiera mig om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

De senaste artiklarna

Mer om VPN