Meny

Rabattkod: Skala av 89% på IvacyVPN:s femårs-abonnemang

IvacyVPN lanserar ytterligare ett rabatterbjudande, och den här gången skalar de av priset med $25 om ni tecknar er för femårs-varianten.

IvacyVPN är ett av de starkaste VPN-alternativen på topplistan. De låser upp alla tänkbara streamingplattformar (inkl. Netflix och BBC iPlayer) och egenutvecklade VPN-appar finns på plats för alla tänkbara enheter.

Om ni väljer att betala månad för månad tvingas ni slanta upp $9.95, men det är få som väljer att gå den vägen. Om ni tecknar er för ett år är det $3.33/månaden som gäller. Den prisnivån är relativt normal inom VPN-svängen. Många konkurrenter väljer att lägga sig precis där. Den bästa vägen att gå är att teckna sig för 5-årsplanen, där ni kommer undan med $1.50 i månaden, vilket innebär att ni sparar 86% i jämförelse mot de som betalar månadsvis.

Och jepp – ni kan faktiskt skala av några procent till. Om ni väljer att nyttja dealen landar det nya månadspriset på $1.08, istället för som innan, på $1.50. Mer specifikt anger ni rabattkoden SQUIFFY för att ta del av erbjudandet.

För att undvika förvirring går vi igenom allt – steg för steg:

Steg 1: Ta er till IvacyVPN.com genom att klicka här.

ivacyvpn-prislista

Steg 2: Välj en lämplig betalmetod och ange ”SQUIFFY” som rabattkod.

ivacy-betalning

Steg 3: Och vips – priset har justerats till $65.

nytt-pris-ivacyvpn

Mer specifikt sparar ni ytterligare 250 kronor, och som jag redan nämnt finns det mycket att gilla hos IvacyVPN. Om ni vill läsa mer om dem kan ni ta en kik på recensionen. Men tänk gärna på att rabattkoden endast kan lösas in om ni klickar er vidare via någon av de länkar som återfinns i den här artikeln. Och som ni ser nedan har ni fram till den 31 mars på er – så ni kan tyvärr inte klura hur länge som helst.

Rabattkod: SQUIFFY
Giltighetstid: 31 mars 2020

Ta del av IvacyVPN:s mars-deal

Prenumerera
Notifiera mig om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

De senaste artiklarna

Mer om VPN