Meny

OVPN sammanfattar året som gått – nya funktioner är att vänta

OVPN är (i mitt tycke) det bästa svenska VPN-alternativet, och under det senaste året har det hänt en hel del. Nya serverparker har öppnats upp i bland annat:

  • Amsterdam
  • Chicago
  • Atlanta

Och de har även börjat göra sitt för att beta av den sista (och enda) minusposten i recensionen, dvs. stödet för att kunna låsa upp diverse streamingtjänster. OVPN har infört ett ”möjliggör streamingtjänster”-läge som i skrivande stund kan låsa upp C More, TV 4 Play samt NRK. Netflix fullständiga utbud samt BBC iPlayer kan än så länge inte överlistas, men ett stöd för att låsa upp den förstnämnda streamingportalen ska vara på ingång.

ovpn-möjliggör-streamingtjänster

I övrigt ska Wireguard-protokollet göra entré (som beta) i början av nästa år. Mobila appar (iOS och Android) ska vara på ingång även de och Multihop-funktionen, som låter oss surfa på flera VPN-servrar samtidigt, ska förbättras ytterligare. Bäst i gänget när det kommer till just den funktionen är för närvarande Perfect Privacy, som låter oss flänga runt få fyra VPN-servrar på en och samma gång.

Nåväl. Som ni precis har läst ligger OVPN-gänget knappast på latsidan. Det kommer att hända en hel del nästa år – var så säkra.

Prenumerera
Notifiera mig om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

De senaste artiklarna

Mer om VPN