Meny

Så kan du titta på Cheers via amerikanska Netflix

Tv-serien Cheers, eller Skål!, som serien heter på svenska, finns inte tillgänglig på den svenska delen av Netflix. Det innebär att du måste låsa upp amerikanska Netflix för att få tillgång till samtliga säsonger av Cheers. Detta då Netflix tillämpar ett avancerat system för upphovsrätt.

Varför kan man inte se Cheers i Sverige?

Netflix köper in sitt material via produktionsbyråer som delat in världen i olika distributions-zoner. Mer specifikt har NBC, som ligger bakom Cheers, valt att sälja rättigheterna till Netflix amerikanska gren vilket medför att Cheers inte finns tillgängligt på svenska Netflix.

Så kan du se på Cheers via Netflix i USA

  1. Teckna dig för en VPN-tjänst. Om du är osäker, besök gärna vår samlingsartikel om de bästa VPN-tjänsterna i Sverige. Vi pratar även mer om lämpliga VPN-alternativ lite längre ner i artikeln.
  2. Ladda ner programmet till din enhet. Cyberghost och ExpressVPN erbjuder begripliga program för iOS, Android, MacOS, Windows samt Linux.
  3. Koppla upp dig mot en amerikansk server. För att Netflix ska tro att du befinner dig i USA, och därmed ger dig tillgång till amerikanska Netflix.
  4. Starta Netflix-applikationen, och streama Cheers.

Cyberghost laser upp

3 bra VPN-tjänster för att streama Cheers i Sverige

Cyberghost 200x112 1

Cyberghost VPN

Du betalar €2.00 (ca. 20 kronor) per månad om du tecknar dig för 3 år, och får även ta del av 3 gratismånader. En 45 dagar lång pengarna tillbaka-garanti inkluderas alltid.
€11.99
2.00/mån
SPARA 83%
Till erbjudandet
Surfshark 200x112 1

Surfshark VPN

Du sparar 83 % och får ta del av 3 gratismånader såvida du tecknar dig för 2 år. Du betalar €2.09 (ca. 21 kronor) per månad, och en pengarna tillbaka-garanti på 30 dagar inkluderas alltid.
€10.59
2.09/mån
SPARA 80%
Till erbjudandet
Expressvpn 200x12 1

Express VPN

Du betalar $6.67 (ca. 55 kr) i månaden och får samtidigt ta del av tre gratismånader, som inkluderas med hjälp av denna rabattkupong. En pengarna tillbaka-garanti på 30 dagar inkluderas alltid.
$12.95
$6.67/mån
SPARA 48%
Till erbjudandet

Tips: Det finns många bra serier på amerikanska Netflix, likt The Office UK samt Dexter.

Netflix infogram sv till usa

Vad handlar tv-serien Cheers om?

Tv-serien Cheers (eller Skål!) handlar om en grupp människor som snackar om livet i en bar i Boston. Mer specifikt får man följa både de anställdas samt gästernas livsöden. Skål! sändes i totalt 270 avsnitt, och det sista avsnittet visades på tv den 20 maj 1993.

Prenumerera
Notifiera mig om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

De senaste artiklarna

Mer om VPN