Meny

Storfilmen Tenet har läckt – på riktigt den här gången

Ett flertal piratkopior av sci-fi-thrillern Tenet har läckt, och publicerats på diverse torrentsidor. Bild- och ljudkvaliteten är dock undermålig, och sponsrade meddelanden från spelbolag samt koreanska och tyska undertexter återfinns på somliga torrentreleaser. 

Tenet hade biopremiär den 26 augusti, och visades då upp på biografer i ett tjugotal länder, inklusive Sverige, Kanada, Tyskland samt Sydkorea. Filmbolaget Warner Bros är fullt beredda på att skicka copyrightanslag åt alla tänkbara håll, och uppvärmningsfasen är redan avklarad då de skickat anslag mot torrentsidor där fejkade versioner av Tenet återfinns.

Nu har dock riktiga kopior av Tenet letat sig ut på nätet, och The Pirate Bay har bevisligen städat bort de fejkade Tenet-torrenter som återfanns på sajten för bara några dagar sedan.

tenet-riktig-torrent

De läckta Tenet-kopiorna håller dock en genomgående usel kvalitet. Det är så kallade CAM-releaser som är aktuella, där biobesökare gjort sitt bästa för att filma bioduken med en handhållen enhet.

I somliga av releaserna återfinns dessutom casinoreklam:

tenet-med-reklam-for-spelbolag

Samt (fastbrända) tyska och koreanska undertexter:

tenet-med-koreanska-undertexter

tenet-med-tyska-undertexter

Många ogillar releaser med dålig kvalitet

Många gillar att titta på bra filmer, men att stå ut med pixlar som är stora som snöbollar och ljud som verkar vara sprunget ur en plåtburk är inte allas sorti.

”Cam quality trash. Its not even worth watching.”

Och:

”I’d rather suck on a lit road flare than watch a cam copy.”

Är vanliga tongångar som yttras om Cam-releaser, som oftast håller en förskräckligt dålig kvalitet.

Högkvalitativa releaser av Tenet lyser fortfarande med sin frånvaro, och det är i skrivande stund oklart hur Warner Bros tolkar situationen.

Prenumerera
Notifiera mig om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

De senaste artiklarna

Mer om VPN