Meny

Twitter har stängt av Trump meme-kreatören Carpe Donktum

Den omtalade meme-skaparen Carpe Donktum har laddat upp ett antal videoklipp som upprört rejält. I den senaste av dessa dödar Donald Trump sina kritiker, dvs. utvalda journalister samt mediepersonligheter, i en scen som är hämtad från filmen The Kingsman.

Många trodde att den lite väl fantasifulle användaren stängts av som en konsekvens av den senaste videon, men så var det inte. Torrentfreak har bekräftat att det hela berodde på ett copyrightanslag som riktats mot en video som publicerats i början av 2018. Videon i fråga, “T-Mobile Superbowl Commercial Fixed“, finns dock fortfarande uppe på Youtube. Men på Twitter har inbäddningen tagits bort.

I videon bär Trump en sedvanlig ”Thug Life”-keps, solbrillor och en marijuana-cigarett av större modell. Den politiska utmanaren Bernie Sanders blev dock inte lika tuff i sin utformning.

bernie-sanders-hånas

Sammanlagt har Carpe Donktums Twitterkonto tagit emot tre copyrightanslag, och den senaste av dessa innebar att det blev en ofrivillig uppladdningspaus som fick stå på schemat. Twitterkontot är dock återställt igen, men om användaren som driver detsamma inte sköter sig är det förmodligen nya avstängningar som väntar.

Trumps Twitterkonto har än så länge tagit emot åtta copyrightanslag, men med tanke på att hans följarbas är aningen större (fn. strax under 66 miljoner) får han förmodligen raljera ostört ett tag till.

Prenumerera
Notifiera mig om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

De senaste artiklarna

Mer om VPN