Meny

De 15 bästa sajterna för att streama film gratis

Det finns ett flertal webbsidor som låter dig streama film gratis, helt utan motkrav. De filmer och tv-serier som finns tillgängliga varierar från bland annat gamla klassiker till mer moderna titlar. Du behöver dock en VPN för att komma åt många av de tjänster som nämns i artikeln.

Att streama gratis film är även förenat med en viss risk; dels för att filmströmmar från opålitliga sidor kan ge upphov till virus samt spionprogram, och dels för att upphovsrättslobbyn är ständigt på jakt efter nya offer att skicka kravbrev till.

OBS: Vi förespråkar inte piratkopiering. Vi menar dock att en EU-dom (PDF) pekar på att det ska vara lagligt att streama från de sajter som nämns i artikeln. Det juridiska läget kan dock komma att ändras i framtiden, så det är en bra idé att anonymisera din internettrafik med en VPN.

Det finns dock en smart lösning!

Med en VPN, eller VPN-tjänst, kan du låsa upp samtliga streamingsajter som nämns i artikeln samtidigt som din webbtrafik anonymiseras från övervakare, likt upphovsrättstroll och internetoperatörer.

De bästa tjänsterna för gratis film- och tv-serie-streams

 1. Popcorn Flix: Erbjuder ett brett utbud av filmer och tv-serier, men är regionslåst.
 2. Youtube: Film- och tv-serieutbudet är stort, men regionslåst till USA.
 3. Crackle: Gratis streamingtjänst från Sony, regionslåst till USA.
 4. Vudu Movies: Både gratis- och premiuminnehåll finns, regionslåst.
 5. Tubi TV: Tv-serier och filmer med bra kvalitet, men regionslåst till USA.
 6. IMDb TV: Låst till USA, men bra utbud och kvalitet på materialet.
 7. Peacock TV: Många nya tv-serier och filmer, men regionslåst till USA.
 8. Yesmovies: Filmer och tv-serier med bra kvalitet, och reklamen är inte störande.
 9. AZ Movies: Material i upp till 1080p-kvalitet, men allt hämtas från externa servrar.
 10. Classic Cinema Online: Äldre filmer återfinns. Låst till USA, och reklamfri.
 11. Internet Archive: Erbjuder äldre filmer och tv-serier gratis. Ingen reklam.
 12. Plex: En kompetent mediaspelare som även erbjuder gratis film och tv-serier.
 13. Veoh: Bra bild- och ljudkvalitet, men mer material hade varit önskvärt.
 14. Gostream: Innehåller bara filmer, inga tv-serier finns. Upp till 720p-kvalitet.
 15. Flixtor: Reklamen är störande, men utbudet är brett.

Använd en VPN för att låsa upp streamingsajterna

Du måste låsa upp många av de streamingsidor som nämns i artikeln med hjälp av en VPN, då flertalet av dessa endast får visa upp sitt material i USA.

Gör så här för att låsa upp streamingportalerna:

 1. Teckna dig för en bra VPN, och ladda ner en VPN-app till den enhet du vill streama gratis ifrån. Vi rekommenderar i första hand CyberGhost, till stor del för att de erbjuder lättanvända VPN-appar för alla vanliga enheter samt är prisvärda.
 2. Starta upp appen, logga in och välj en amerikansk VPN-server för att bredda ditt utbud av tv-serier och filmer.
 3. Gå till en av de gratis streamingsidor som nämns nedan.
 4. Välj en lämplig film eller tv-serie och börja streama!

Streama säkert med en VPN!

Varför behöver man en VPN för att streama gratis film och tv-serier?

Ett flertal av de bästa streamingsajterna är blockerade i Sverige, vilket innebär att du inte kan ta del av innehållet. Regionsblockeringar existerar för att mediebolagen begränsar sina sändningsrättigheter, för att kunna sälja samma material flera gånger och tjäna mer pengar.

Med en VPN kan du dölja all webbtrafik och därmed ”lura systemet”, vilket innebär att du kan låsa upp en lång rad streamingtjänster som erbjuder gratismaterial. Du kan även bredda ditt Netflixbibliotek samt titta på svensk tv utomlands med en VPN.

Många svenska VPN-användare väljer att koppla upp sig mot en VPN-server i USA eller Storbritannien, då det är enklare att streama gratis film på nätet via de länderna.

Vilken VPN är bäst för att streama gratis film- och tv-serier?

CyberGhost är bäst, då det VPN-företaget uppfyller samtliga kriterier som nämns nedan med råge.

 • En stark kryptering måste erbjudas: Tack vare det förblir du anonym.
 • Inga känsliga loggar får sparas: Snokare, likt upphovsrättstroll, är påstridiga som bara den. Men de kan inte begära ut dataloggar som inte finns, det är en omöjlighet.
 • Snabba servrar måste finnas tillgängliga i många länder: Snabba VPN-servrar i många länder, inklusive USA samt Storbritannien, är ett måste för att filmerna och tv-serierna ska kunna spelas upp i bra kvalitet.
 • Tillgång till bra kundsupport krävs: Om du stöter på problem är det fördelaktigt med en kundsupportavdelning som har öppet dygnet runt och därmed kan svara direkt.
 • Pengarna tillbaka-garanti måste erbjudas: Tack vare denna kan du få pengarna tillbaka såvida du inte är nöjd.

De bästa streamingtjänsterna för gratis film och tv-serier

Nedan pratar vi mer om de streamingtjänster som nämndes ovan i större detalj.

1. Popcorn Flix

popcorn-flix-felmeddelande

 • Registreringskrav: Ja.
 • Annonser: Ja (men inte störande).
 • Regionslåst: Ja (ett amerikanskt IP-nummer behövs).

Popcorn Flix erbjuder ett brett utbud av tv-serier samt filmer, nya som gamla – och i alla tänkbara genrer. Merparten av materialet är nytt och fräscht, bortsett från de kultfilmer och de kult-tv-serier som finns tillgängliga. Sidan är även lättmanövrerad och nybörjarvänlig.

Du kan med enkelhet sortera filmerna och tv-serierna efter år samt genre, och utöver det finns även en sökfunktion tillgänglig.

popcorn-flix-med-vpn

Lås upp Popcorn Flix med CyberGhost

Du behöver inte heller registrera dig, men ett fåtal annonser måste du stå ut med. Om annonserna inte funnits hade Popcorn Flix inte kunnat erbjuda filmerna och tv-serierna kostnadsfritt. Somliga annonser är dock av spam-karaktär, så en VPN med och ett uppdaterat antivirusprogram är en god idé.

2. Youtube

youtube-regionslast

 • Registreringskrav: Ja.
 • Annonser: Ja (men inte störande).
 • Regionslåst: Ja (gratisbiblioteket med tv-serier samt filmer är låst till USA).

Youtube kan du streama film både gratis och lagligt, men bara såvida du kopplar upp dig mot en amerikansk VPN-server. Youtube erbjuder hundratals moderna gratisfilmer, men bara till Nordamerika.

När du kopplat upp dig mot en VPN-server i USA kan du även låsa upp andra typer av videor som blockerats för svenska besökare, eller titta på gratisfilmer precis som vanligt.

Det finns dock en hake!

Du måste betala för att se de senast släppta filmerna, men då gratisbiblioteket är enormt är inte det faktumet någon större nackdel.

youtube-upplast-med-en-vpn

Lås upp Youtube med CyberGhost

Du behöver inte heller skapa ett Youtubekonto för att kunna titta på de filmer och tv-serier som erbjuds. Om du inte skapar ett konto kan du förvisso inte ladda upp egna videor eller ta emot aviseringar när nya tv-serier och filmer blir tillgängliga för att streama gratis.

I skrivande stund kan du inte streama gratisfilmerna med svensk text, men engelska undertexter finns dock tillgängliga.

3. Crackle

crackle-kommer-inte-in

 • Registreringskrav: Ja
 • Annonser: Ja (något störande)
 • Regionslåst: Ja (ett amerikanskt IP-nummer behövs).

Crackle är en streamingtjänst som den japanska teknik- och mediejätten Sony förfogar över. Så fort du kopplat upp dig mot en amerikansk server får du tillgång till samtliga filmer och tv-serier som Sony producerat, dvs. originalmaterial från alla tänkbara genrer.

Webbsidan är dessutom både snygg och lättmanövrerad. Du väljer helt enkelt den film eller tv-serie du vill streama, och därefter trycker du på ”Watch now” – varpå strömmen startar omedelbart.

crackle-med-cyberghost

Lås upp Crackle med CyberGhost

Du behöver inte registrera dig för att få tillgång till Crackle, men om du gör så kan du skapa favoritlistor och titta senare-listor. Annonserna är även relativt många till antalet, och cirka 40 sekunder långa. Du får inte heller byta flik i webbläsaren när du tittar på reklaminslaget, som pausas om du försöker dig på den manövern.

4. Vudu Movies

vudu-felmeddelande

 • Registreringskrav: Ja.
 • Annonser: Ja (såvida du streamar gratisinnehållet).
 • Regionslåst: Ja (ett amerikanskt IP-nummer behövs).

Vudu Movies en välbesökt streamingplattform som både erbjuder tv-serier och filmer som du kan streama gratis, men även material som du måste betala för. Som brukligt är gratismaterialet reklamfinansierat medan hyrtitlar kostar cirka 50 kronor styck.

Bild- och ljudkvaliteten är dessutom god, då du som bäst kan titta på 1080p-strömmar. Utöver det är webbsidan lättmanövrerad, då det är enkelt att särskilja vad är gratis respektive vad man måste betala för. Du kan även söka efter tv-serie- och filmtitlar manuellt.

Att registrera sig för tjänsten är ett absolut krav, men det går lyckligtvis snabbt. Du måste ange ditt namn, din e-postadress samt ett lösenord. Men du behöver inte ange korrekta uppgifter då det bekräftelsemeddelande som skickas till din e-postadress inte måste besvaras.

En ny annons spelas alltid upp i samband med att du startar upp en ny film eller tv-serie, men reklamen är trots det inte störande. Även här måste du ansluta dig till en amerikansk VPN-server för att tjänsten ska fungera.

5. Tubi TV

tubi-tv

 • Registreringskrav: Nej.
 • Annonser: Ja (men inte störande).
 • Regionslåst: Ja (ett amerikanskt IP-nummer behövs).

Tubi TV är regionslåst till USA, likt många andra gratis streamingplattformar på listan. Det registreringskrav som gällde tidigare är dessutom slopat, och film- samt tv-serie-utbudet är stort. Bildkvaliteten är inte heller undermålig, utan kristallklar, och helt befriad från hackande och frysningar.

tubi-tv-upplast

Lås upp Tubi TV med CyberGhost

Om du vill kunna lägga till favoritlistor och bli notifierad när nytt innehåll gör entré på plattformen måste du registrera dig, men som vi sa ovan är det inte längre ett krav. Du måste även bekräfta din e-postadress om du väljer att registrera dig, så det är viktigt att du registrerar dig med en giltig sådan.

I övrigt är streamingsidan lättanvänd samt säker, och annonser visas i huvudsak endast innan en ny film eller tv-serie startas, så reklamen kan inte räknas som påträngande.

6. IMDb TV

imdb-tv-utan-vpn

 • Registreringskrav: Ja.
 • Annonser: Ja (men inte störande).
 • Regionslåst: Ja (ett amerikanskt IP-nummer behövs).

IMDb TV är en kostnadsfri streamingsida som ägs av Amazon och endast finns tillgänglig i USA. På plattformen återfinns gratis tv-serier, filmer och dokumentärer samt öronmärkt originalinnehåll som IMDb producerat själva.

imdb-tv

Lås upp IMDb TV med CyberGhost

Du måste dock registrera dig för ett IMDb-konto för att kunna använda tjänsten, och utöver det är samtliga filmer och tv-serier finansierade med hjälp av annonser. Reklaminnehållet är dock inte mer störande än nödvändigt.

7. Peacock TV

peacock-tv

 • Registreringskrav: Ja.
 • Reklam: Ja (såvida du streamar från gratisbiblioteket).
 • Regionslåst: Ja (ett amerikanskt IP-nummer behövs).

Peacock TV slog upp sina dörrar den 15 juli 2020, och ägs av det amerikanska mediebolaget NBC. Streamingtjänsten innehåller hundratals kostnadsfria filmer, tv-serier samt dokumentärer samt fungerar helt utmärkt rent tekniskt. Och då NBC är en produktionsjätte av rang är utbudet enormt.

Du kan även teckna dig för ett premiumabonnemang, för att få tillgång till än mer filmer och tv-serier samtidigt som du slipper reklamavbrott.

Men vi rekommenderar att du inte gör det; dels för att betalabonnemanget inte är prisvärt (det kostar mellan 50 till 100 kr/mån), och dels för att du kan slippa all reklam med den annonsblockerare som inkluderas i CyberGhosts VPN-tjänst.

peacock-tv-upplast-1

Lås upp Peacock TV med Cyberghost

När du kopplat upp dig mot en amerikansk VPN-server kan du även titta på Peacock TV via någon av tv-portalens appar som finns tillgängliga för iOS, Android, Apple TV och Android TV. Att titta i webbläsaren går dock minst lika bra.

8. Yesmovies

yesmovies-skarmavbild

 • Registreringskrav: Nej.
 • Reklam: Ja (men inte störande).
 • Regionslåst: Nej.

Yesmovies är en avskalad och lättnavigerad streamingsajt som erbjuder gratis streaming gällande filmer samt tv-serier, och materialet kan som bäst spelas upp i Full HD-kvalitet. Det är lätt att söka efter den titel man är intresserad av, och i regel återfinns stora mängder nysläppt material.

Men då tv-serierna och filmerna strömmas från servrar som plattformsägarna inte förfogar över är det en bra säkerhetsåtgärd att skydda sig med en VPN, men det förstås är inget absolut krav. I övrigt existerar inget registreringskrav, såvida du inte vill kunna ladda upp eget material på streamingsidan.

Reklam finns även, men den är inte störande på något sätt. Så fort man börjat spela upp en film eller tv-serie startas inga reklamklipp som i sin tur påverkar upplevelsen för dig som tittar.

9. AZ Movies

az-movies

 • Registreringskrav: Nej.
 • Reklam: Ja (men inte störande).
 • Regionslåst: Nej.

AZ Movies är en populär webbsida för gratis streaming som erbjuder kostnadsfria filmer och tv-serier i 720p- eller 1080p-kvalitet. Utbudet är brett, och det är enkelt att leta fram tv-serier och filmer som nyligen släppts. Det förekommer inte heller något registreringskrav.

Reklam finns dock på webbsidan, men så fort du börjat spela upp en titel slipper du alla tänkbara marknadsföringsmeddelanden. Då AZ Movies visar upp material från externa servrar är dock en VPN en bra idé; dels då du streamar anonymt, och dels då en VPN-tjänst medger säkerhetsfördelar.

10. Classic Cinema Online

classic-cinema-online

 • Registreringskrav: Ja.
 • Reklam: Nej.
 • Regionslåst: Nej.

Hos Classic Cinema Online kan du streama film gratis utan kontoregistrering, men det är främst äldre filmer som återfinns på plattformen, likt stumfilmer och filmer med Charlie Chaplin. Du behöver inte heller koppla upp dig mot en amerikansk VPN-server för att ta del av tjänsten, som för övrigt är helt gratis.

Webbsidan är även lättnavigerad. Det räcker med att du klickar på eller söker efter en titel, därefter visas en ny sida upp vari filmen kan streamas live.

Även om en VPN inte är ett måste är det en god idé att använda en sådan, främst då ett flertal filmer levereras via BitTorrent-protokollet. BitTorrent-tekniken är förvisso kompetent, men då andra personer som delar med sig av samma film kan se ditt riktiga IP-nummer är det smart att dölja din IP-adress.

Långtifrån alla filmer som återfinns på Classic Cinema håller en hög nivå, men det finns gott om guldkorn för alla som är nostalgiska eller är intresserade av filmhistoria.

11. Internet Archive

internet-archive-2

 • Registreringskrav: Nej.
 • Annonser: Nej.
 • Regionslåst: Nej.

Internet Archive erbjuder tusentals filmer och tv-serier helt kostnadsfritt tack vare att de verk som listas inte längre är upphovsrättsskyddade. Utöver det finns även gratis böcker och musikstycken tillgängliga på plattformen.

Det är dessutom enkelt att navigera på webbsidan, och via sorteringsfunktionen kan du även sortera fram svenskt material. Du behöver inte registrera dig för att ta del av innehållet, och då webbsidan är säker är en VPN ingen nödvändighet i detta fall.

12. Plex

plex-streamingplattform-webbsidan

 • Registreringskrav: Ja.
 • Reklam: Ja (men inte störande).
 • Regionslåst: Nej (men USA-utbudet är större).

Plex är inte i första hand en streamingsajt, utan en mediaspelare, en mycket bra sådan. Utöver att spela upp lokalt lagrat material erbjuder Plex även gratis tv-serier och filmer från produktionsbolag såsom Crackle, Lionsgate, Warner Bros och MGM.

På grund av rättighetsskäl är det svenska biblioteket är inte lika stort som det amerikanska, och därför är det en bra idé att koppla upp sig mot en amerikansk VPN-server för att låsa upp det fullständiga utbudet.

Du måste dock registrera dig, och ladda ner Plex-appen till den enhet du vill kunna streama gratis tv-serier och filmer ifrån. Plex kan laddas ner kostnadsfritt till ett flertal plattformar, men om du vill titta på gratis tv-serier och filmer måste du stå ut med videoannonser.

Reklaminslagen är förvisso korta och inte vanligt förekommande. Tre till fyra annonser per streamad film är vanligast i nuläget.

Läs mer: Kom igång med Plex

13. Veoh

veoh-streamingplattform-1

 • Registreringskrav: Nej.
 • Annonser: Ja (men de är inte störande).
 • Regionslåst: Nej.

Veoh innehåller användaruppladdade, tillika gratis filmer och tv-serier från världens alla hörn. Utbudet är brett, men inte särskilt kvalitativt. Det är anledningen till att Veoh återfinns så här pass långt ner i listan över sajter som du kan streama film på gratis.

Webbsidan är förvisso lättnavigerad, och det därför lätt att hitta det man söker efter. Utöver detta är bild- samt ljudkvaliteten solid, och du behöver inte heller registrera ett användarkonto såvida du inte har behov av att ladda upp eget material.

Veoh erbjuder en kostnadsfri streamingtjänst som fungerar väl, men då utbudet är alltför tunt kan vi inte rekommendera plattformen fullt ut.

14. Gostream

gostream-streamingsida-huvudgranssnitt

 • Registreringskrav: Nej.
 • Annonser: Ja (men inte störande).
 • Regionslåst: Nej.

Gostream.site erbjuder gratis filmstreaming, och samtliga strömmar kan spelas upp i 720p-kvalitet. Utöver det föreligger inget registreringskrav. Sidan innehåller dessutom väldigt lite reklam, men då Gostream erbjuder material från servrar som de inte själva förfogar över är en säker VPN en bra skyddsåtgärd.

Den största nackdelen med Gostream är att inga tv-serier finns tillgängliga, men om det faktumet in är något hinder rekommenderar vi Gostream.

15. FlixTor

flixtor

 • Registreringskrav: Ja.
 • Annonser: Ja (ganska störande).
 • Regionslåst: Nej.

FlixTor är en streamingtjänst som erbjuder gratis filmer och tv-serier, som dessutom är lätta att hitta då allt material delats upp i kategorier. De reklammeddelanden som återfinns på sajten är dock relativt besvärande, då de ibland kan vara svåra att klicka bort.

Utbudet är stort och du behöver inte registrera dig, men då även denna webbsajt fungerar som en sökmotor för gratis tv-serie- och filmströmmar är det en bra idé att använda en VPN för att kunna anonymisera sin webbtrafik.

3 bra VPN-tjänster som skyddar dig vid streaming

Du behöver en VPN för att låsa upp merparten av de streamingsajter som nämns ovan, och då de övriga sajterna visar material från servrar de själva inte förfogar över är det en god idé att anonymisera sin internetuppkoppling.

Dessa VPN-tjänster lämpar sig bäst för streaming:

Cyberghost 200x112 1

Cyberghost VPN

Du betalar €2.00 (ca. 20 kronor) per månad om du tecknar dig för 3 år, och får även ta del av 3 gratismånader. En 45 dagar lång pengarna tillbaka-garanti inkluderas alltid.
€11.99
2.00/mån
SPARA 83%
Till erbjudandet
Expressvpn 200x12 1

Express VPN

Du betalar $6.67 (ca. 55 kr) i månaden och får samtidigt ta del av tre gratismånader, som inkluderas med hjälp av denna rabattkupong. En pengarna tillbaka-garanti på 30 dagar inkluderas alltid.
$12.95
$6.67/mån
SPARA 48%
Till erbjudandet
Surfshark 200x112 1

Surfshark VPN

Du sparar 83 % och får ta del av 3 gratismånader såvida du tecknar dig för 2 år. Du betalar €2.09 (ca. 21 kronor) per månad, och en pengarna tillbaka-garanti på 30 dagar inkluderas alltid.
€10.59
2.09/mån
SPARA 80%
Till erbjudandet

På VPN-topplistan kan du läsa mer om de tre VPN-aktörer som nämnts ovan, så även resten av de bästa VPN-tjänsterna.

Lås upp fler gratis streamingtjänster med en VPN

Med en VPN kan du ”lura systemet”, för att kunna låsa upp streamingtjänster som är öronmärkta för andra länders invånare. Du kan bryta mot streamingtjänstens användaravtal såvida du låser upp en specifik plattform, men det är helt lagligt och du kan inte bli straffad.

Samtliga av de streamingtjänster som nämns nedan kan låsas upp med hjälp av de VPN-tjänster som du precis fick mer information om; dvs. CyberGhost, Surfshark samt ExpressVPN.

Storbritannien (ett brittiskt IP-nummer krävs)

BBC iPlayer: Är Storbritanniens populära, så även reklamfria public service-portal. Utbudet gällande kostnadsfria tv-serier, filmer, dokumentärer samt sportevenemang är dessutom enormt, men bara för alla som bor i Storbritannien.

Att låsa upp BBC iPlayer är dock enkelt, allt du behöver göra är att koppla upp dig mot en brittisk VPN-server och skapa ett användarkonto.

ITV Hub: En populär brittisk onlineplattform som främst ger dig tillgång till reality-tv-program samt såpoperor. ITV Hub är reklamfinansierad, men annonserna är inte störande.

Channel 4: Erbjuder gratis tv-serier och filmer som främst producerats i USA samt Storbritannien. Du måste registrera dig och reklam återvinns även på plattformen, men gratisutbudet är stort.

USA (ett amerikanskt IP-nummer krävs)

NBC: Gratis tv-serier, filmer, talkshows och dokumentärer är ett axplock av det utbud finns tillgängligt på denna kostnadsfria, tillika amerikanska tv-plattform.

ABC Go: Hos ABC:s tv-plattform kan du streama filmer gratis online, så även tv-serier och dokumentärer. För att kunna få tillgång till de senaste filmerna och tv-serierna krävs ett premiumkonto, men gratisbiblioteket är dock stort.

Fox: Det amerikanska tv-bolaget Fox producerar bland annat Family Guy, och utöver den serien finns hundratals andra kostnadsfria filmer och tv-serier på plattformen.

Irland (ett irländskt IP-nummer krävs)

Virgin One: En public service-plattform som förutom gratis filmer och tv-serier även visar utvalda Champions League-matcher.

RTE: Irlands motsvarighet till SVT Play. RTE visar främst tv-serier, filmer samt talkshower, men även sportsändningar.

Norge (ett norskt IP-nummer krävs)

NRK Play: Med en VPN kan du låsa upp samtliga serier och filmer som finns tillgängliga på den norska public service-plattformen NRK. Hos NRK kan du dessutom streama film med svensk text, även om somliga filmer och tv-serier enbart har norska undertexter.

Finland (ett finskt IP-nummer krävs)

YLE Areena: Finlands public service-plattform YLE Areena, eller YLE Arenan, erbjuder hundratals gratis tv-serier samt filmer, och du kommer även åt livekanalerna Yle TV1, Yle TV2 samt Yle Teema & Fem såvida du kopplar upp dig mot en finsk VPN-server. Svenska undertexter (eller swesub) finns tillgängliga till utvalda filmer och tv-serier.

Kanada (ett kanadensiskt IP-nummer krävs)

CBC Gem: En stor och välbesökt streamingplattform med många av de bästa tv-serierna och filmerna från främst Kanada samt USA. CBC Gem ger dig även tillgång till gratis dokumentärer samt sportsändningar.

Australien (ett australiskt IP-nummer behövs)

ABC iView: Ger dig tillgång till samtliga program som den amerikanska tv-jätten ABC förfogar över. Förutom gratis tv-serier och filmer återfinns även bland annat nyheter och sport på streamingplattformen.

SBS OnDemand: På SBS-plattformen kan du streama film gratis utan registrering. Utöver filmer kan du även låsa upp hundratals gratis sportevenemang samt tv-serier som vanligtvis producerats i antingen Australien, Storbritannien eller USA.

Sammanfattning

Med en VPN-tjänst som kostar cirka 20 till 60 kronor i månaden kan du streama filmer och tv-serier gratis på internet. Och samtidigt som du får tillgång till gratis streamingtjänster osynliggörs din webbtrafik från obehöriga, såsom internetoperatörer, hackers samt upphovsrättstroll.

Vi rekommenderar i första hand CyberGhost, då de erbjuder en prisvärd VPN-tjänst med egenutvecklade appar för alla vanliga enheter. CyberGhost får ibland det tvivelaktiga nöjet att ta emot IP-förfrågningar från upphovsrättslobbyn samt upphovsrättstroll, men de har aldrig samarbetat med de skojarna, och kommer aldrig göra det heller.

Om du vill ha mer tips gällande billiga VPN-tjänster, ta dig gärna till kupongsidan, där än mer VPN-rabatter återfinns.

Streama säkrare med CyberGhost!

Har du tips gällande fler streamingplattformar som erbjuder gratis streaming av filmer samt tv-serier? Prata gärna mer om saken i kommentarsfältet nedan.

2 KOMMENTARER

Prenumerera
Notifiera mig om
guest

2 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

De senaste artiklarna

Mer om VPN